Sulaikytas telefonus iš nepilnamečių vogęs vyras | kl.lt

SULAIKYTAS TELEFONUS IŠ NEPILNAMEČIŲ VOGĘS VYRAS

  • 2

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai sulaikė įtariamąjį, praėjusią savaitę apgaule pavogusį ne vieno vaiko telefoną. Apie pirmojo telefono aparato vagystę mamą informavo paauglys sūnus, o mama parašė pareiškimą policijai. Vyras prisistatė policijos pareigūnu ir pasiėmė ne tik jį, bet ir garso kolonėlę.

Antruoju atveju buvo apgauta ir apvogta mergaitė. Jos paprašyta duoti telefoną paskambinti, žadėta jį netrukus grąžinti, tačiau nepilnametė po žadėtų 10-15 minučių „apsaugos darbuotojo“, žinoma, nesulaukė.

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai nustatė, kad vaikų telefonus pagrobė 1982 m. gimęs vyras. Jis prisipažino padaręs šiuos nusikaltimus.

Vyriškis anksčiau buvo teistas už lygiai tokias pat veikas, tačiau, kaip pasakojo komisariato tyrėjams, ilgai nebevartojo kvaišalų ir nebedarė nusikaltimų.

Policijos pareigūnai apklausė įtariamąjį ir po apklausos išleido. Vaikų daiktai surasti lombarduose ir grąžinti savininkams.

Primename, kad tėvai turėtų paraginti nepilnamečius niekam neduoti jokių daiktų. Nei policijos pareigūnai, nei kiti darbuotojai neprašo vaikų ar suaugusiųjų telefonų gatvėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vagis

uždaryti lombardus ir vagysčių sumažės perpus.

..Vaikų daiktai surasti lombarduose ..

Klaipedos "valdziai"!!! Uzdarykit tos lombardus..PAGALIAU!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS