Tragedija kelyje: mirtinai partrenktas mažametis, pabėgęs vairuotojas – rastas | kl.lt

TRAGEDIJA KELYJE: MIRTINAI PARTRENKTAS MAŽAMETIS, PABĖGĘS VAIRUOTOJAS – RASTAS

Ankstų penktadienio rytą Tauragėje įvyko baisi tragedija. Prie pėsčiųjų perėjos rastas partrenktas ir mirtinai sužalotas mažametis.

Pareigūnai apie 10 val. Tauragės rajone, Ridikiškės k., sulaikė 36-erių metų minėto sunkvežimio vairuotoją. Pirminiais duomenimis, vairuotojas blaivus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tragiška eismo nelaimė įvyko penktadienio rytą. Apie 7.18 val. Tauragėje, Dariaus ir Girėno gatvėje, prie prekybos centro „Lidl“ ant važiuojamosios kelio dalies prie pėsčiųjų perėjos rastas partrenktas ir mirtinai sužalotas 7 metų berniukas, pranešė policija.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai prašo atsiliepti eismo įvykio liudininkus, kurie matė kaip transporto priemonė partrenkė mažametį.

Įvykį mačiusius ir galinčius suteikti naudingos informacijos prašoma apie tai informuoti: policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270; anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952; Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Policija prašo atsiliepti nuotraukoje esančios transporto priemonės savininką, kuris stovėjo prie pėsčiųjų perėjos ir matė eismo įvykį.

Taip pat policija prašo atsiliepti visus vairuotojus, kurie nuo 7 val. važiavo šiuo kelio ruožu ir turi vaizdo registratorius.

Berniuką mirtinai partrenkęs sunkvežimis su savim vežėsi medžio smulkinimui skirtą įrangą.

GALERIJA

  • Tragedija kelyje: mirtinai partrenktas mažametis, pabėgęs vairuotojas – rastas
Vaizdo įrašo stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Anonimas

Gatvės,o tuo labiau perejos skirtos pestiesiems,o ne mašinom,tuo labiau ryte reikia ne lekti o žiūrėti atidžiau nes vaikai i mokyklas eina

Zenonas Priekuliškis

Kelias yra automašinoms. Lai žiūri kur eina. Užuojauta artimisiems.

Klaipeda

Turbut vairuotojo pazystami cia raso neteiskit. Juk sankryzoj su antra pavara pravaziuot ir nepajust kaip kazka partrenki cia nesamone. Apgailetinos isvados kad nepajuto kaip partrenke vaika. Is tokio vairuotojo teises atimt visam gyvenimui. Tikiusi teismas duos atitinkama bausme uz padaryta avarija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS