Ukrainietis Rumpiškės gatvėje suniokojo du automobilius | kl.lt

UKRAINIETIS RUMPIŠKĖS GATVĖJE SUNIOKOJO DU AUTOMOBILIUS

Klaipėdiečiams šeštadienis prasidėjo nuostolingai. Nepažįstamasis išdaužė daugiabučio namo kieme stovėjusių dviejų automobilių langus.

Apie 8 val. uostamiesčio pareigūnai gavo pranešimą, kad vyras apgadino Rumpiškės gatvėje buvusius "Nissan" ir "Toyota" markių automobilius. Įvykio vietoje patruliai sulaikė 1973 m. gimusį Ukrainos pilietį, jis uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną į policiją kreipėsi 1999 m. gimęs vyras, kuris nurodė, kad apie 20.50 val. Dubysos gatvėje buvo apiplėštas. Įtariamasis, kurio vardą nukentėjusysis žinojo, grasindamas panaudoti smurtą atėmė 600 eurų ir automobilio pirkimo-pardavimo sutartį. Pradėtas tyrimas dėl plėšimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

to tam jap

atu istikruju toks durnas ar apsimeti cia besmegeniu vatniku? airija, norvegija, anglija ka, yra okupave kokia nors Lietuvos dali ir yra valstybes priesai?

Zasinui, kuris hieroglifais kazka "raso"

Baik rūkyti ir varykis i savo derzava... Jau bloga nuo uteletu...

tam jap

"..nors istikruju chocholas yra parsidaves kitai saliai arba isdaves savo sali ukrainietis. todel chocholais vadinti reikia tik tuos ukrainiecius kurie dirba rusyne .." Pardon-tes! O, kaip tada riekia vadinti lietuvius kurie dirba..Ajrijoj,Norvegijoj??( gal, "labusais" o ne lietuviais?)-Jie-". isdaves savo sali- Lietuva"??:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS