Uostamiestyje ir toliau siautėja sukčiai | kl.lt

UOSTAMIESTYJE IR TOLIAU SIAUTĖJA SUKČIAI

  • 3

Klaipėdos policija trečiadienį pranešė atliekanti tris tyrimus dėl nesąžiningų skelbimų: du žmonės nurodė pervedę avansus už automobilius, viena moteris neteko nupirkto grindų laminato.

1984 metais gimusi moteris pranešė prieš daugiau nei savaitę pervedusi 400 eurų avansą už automobilį „Volkswagen Multivan“, kurio pardavimo skelbimą rado internete. Sutartu laiku automobilio šeima negavo, o susisiekti nurodytais pardavėjo kontaktais – nepavyksta.

Policija pradėjo tyrimą dėl sukčiavimo.

Klaipėdos rajono Purmalių kaimo 1974 metais gimęs gyventojas už automobilį „Škoda Octavia“ pardavėjui pagal internete rastą skelbimą pervedė 1,9 tūkst. eurų avanso. Automobilis turėjo būti pristatytas po 5-6 darbo dienų, tačiau pareiškėjas negavo nei automobilio, nei atgavo pinigus. Susisiekti su pardavėju jam taip pat nepavyko.

Į policiją taip pat kreipėsi klaipėdietė, kuri maisto prekių parduotuvėje rado skelbimą apie teikiamas vežimo paslaugas ir su jas teikusiu vyru susitarė, kad jis nuvažiuos į Klaipėdos rajone esantį prekybos centrą ir paims grindų laminatą su apvadais.

Vyrui buvo įduotas 200 eurų vertės čekis, kuriame nurodyta, kad už prekes sumokėta, jis žadėjo prekes pristatyti į namus, tikslaus laiko nenurodė.

Moteriai nuvykus į prekybos centrą, kasininkė–pardavėja pasakė, kad čekis yra išgrynintas, o laminatas grąžintas prekybos centrui.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

emigrantas

Jei esi kvailys kaltink tik save.

Antanas

Kol bus tokių patiklių kvailių, tol klestės sukčių verslas. Nesuprantu kokia vieta žmonės mąsto?

klp

kaip galima pirkti masina neabziureja . gavo ka norejo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS