Už nužudymą teistas vyras kalės dėl dar vienos žmogžudystės | kl.lt

UŽ NUŽUDYMĄ TEISTAS VYRAS KALĖS DĖL DAR VIENOS ŽMOGŽUDYSTĖS

  • 3

Baigtas didelio atgarsio visuomenėje sulaukęs ikiteisminis tyrimas dėl gegužę uostamiestyje įvykdytos žmogžudystės. Klaipėdos apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Jurijus Petuchovas bylą su kaltinamuoju aktu perdavė į teismą.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų gegužės 15-osios vidurdienį, apsvaigęs nuo alkoholio, konflikto su nukentėjusiąja metu, peiliu jai dūrė daugiau nei 10 kartų. Patyrusi daugybinius durtinius-pjautinius kūno sužalojimus moteris mirė įvykio vietoje.

Itin žiauriai, kaip įtariama, sužalojęs moterį, 42-ejų M. T. peiliu badyti ėmė ir savo biologinį tėvą. Kadangi vyras itin aktyviai gynėsi, mirties išvengė. Vyrui teko atlaikyti 4 peilio smygius į pilvą ir krūtinę.

Ikiteisminio tyrimo metu surinktų duomenų visuma leidžia manyti, kad kaltinamasis grasino nužudyti ar sunkiai sutrikdyti dar vieno asmens sveikatą.

Bylos duomenimis, po įvykio kaltinamasis pabėgo, tačiau policijos pareigūnų buvo surastas ir sulaikytas kiek daugiau nei po valandos. Kaltinamasis dėl jam inkriminuojamų keturių Baudžiamojo kodekso straipsnių, kaltu prisipažino ir apklausos metu teigė, kad konfliktas kilo dėl to, kad nukentėjusioji išgertuvių metu jį norėjo išvaryti iš buto.

M. T. dėl žmogžudystės jau yra teistas. 2006-aisiais teismas jam skyrė 11 metų laisvės atėmimo bausmę. Nepraėjus nė metams, kaltinamasis vėl pateko į teisėsaugos akiratį.

Šį kartą vyras bus teisiamas dėl to, kad, kaip įtariama, nužudė žmogų, tęsdamas nusikalstamą veiką pasikėsino nužudyti bei grasino nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą, taip pat dėl nukentėjusiosios mobiliojo telefono vagystės.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kirvis

Bausme zmogzudziui turetu prasideti nuo 25 metu ir i virsu. Geriausia, zinoma, mirties bausme.

NU JO

Taip kales,ir is neturejimo ka veikti,vel skus Lietuva Strasburo Zmogaus Teisiu Teismui ir ko gero laimes.Jam vargseliui gyvenimo salygos prastos.O daugelio jaunu seimu,dirbanciu Lietuvai,mokanciu mokescius,gaunanciu tikrai menkas algeles,nors ir baige aukstuosius,salygos ar geresnes?Kodel jiems valstybe neskiria nors tu keliu kvadratiniu metru kiekvienam seimos nariui?Kodel toks zmogusnevertinamas,gal tai jiems pats laikas skustis,o ne sukandus dantis vilkti ta junga ir islaikyti zmogzudzius.

UZ NUZUDYMA TEISTAS VYRAS ,KALES DAR DEL VIENOS

ZMOGZUDYSTES , po metu bus staripsnis --DU kartus teistas uz zmogzudyste vyras ,kales dar del vienos zmogzudystes , na o dar po metu ...........skaitykit is pradziu...... lietuvos teismine sistema teismai ir ju sukurptas BK---tai bandiugu ,zudiku ,variugu ir aferiugu --KALVE

SUSIJUSIOS NAUJIENOS