Vandalai vagys šlavė viską | kl.lt

VANDALAI VAGYS ŠLAVĖ VISKĄ

Šį savaitgalį į policiją plūdo pranešimai, kad mieste siautėjo vagys. Jie daužė automobilių stiklus ir čiupo viską, ką tik rado salonų viduje.

Šeštadienį pareiškimą policijai parašė 43 metų klaipėdietis. Vyras pranešė, jog Taikos prospekte kažkas išdaužė jo automobilio "Renault Espace" dešinės pusės galinių durelių stiklą. Vagys pagrobė statybinius įrankius.

Pranešta, jog vagišiai darbavosi ir kitame miesto gale. Vidurdienį S.Daukanto gatvėje išdaužus langą iš automobilio "Volvo" pagrobti statybiniai įrankiai – elektrinis grąžtas, akumuliatorinis gręžtuvas ir įrankių dėžė. Mašinos savininkui padaryta žala siekia 510 eurų.

Dieną prieš tai, penktadienį, Rumpiškės gatvėje buvo išdaužtas 57 metų vyrui priklausančio automobilio "VW Transporter" galinių durelių stiklas ir iš salono pagrobtas elektrinis oblius "Makita". Vagys padarė 450 eurų žalą.

Dar viena vagystė fiksuota Draugystės gatvėje. Tačiau šį kartą patekta į gyvenamąsias patalpas. 20 val. į namus sugrįžusį šeimininkė aptiko, kad vagys į namus įsibrovė išdaužę langą. Ilgapirščiai pagrobė televizorių "Samsung", vertą tūkstančio eurų.

O štai į Klaipėdos rajono pareigūnus kreipėsi 75 metų Vėžaičių miestelio gyventoja. Moteris pranešė, jog sulaukė nekviestų svečių. 19 val. 50 min. į pensininkės namus pasibeldė policijos pareigūnu apsimetęs vyras.

Iš moters sukčius išviliojo 1,5 tūkst. eurų. Policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes.

GALERIJA

  • Vandalai vagys šlavė viską
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

[url]http://klaipeda.diena.lt/naujienos/klaipeda/nusikaltimai-ir-nelaimes/vandalai-vagys-slave-viska-834326[/url]

Kirviui

Policija gaudo ir pagauna,bet kas iš to jeigu teisėjai paleidžia,o tada jie pasijaučia nebaudžiami ir eina toliau plėšikaudami.

Kirvis

Kiek tesis ta betvarke mieste? Kada tuos debilus ims gaudyti ir grieztai bausti?! Uzteks zaisti liberastus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS