Viešumoje kanapių turėję jaunuoliai atsidūrė areštinėje | kl.lt

VIEŠUMOJE KANAPIŲ TURĖJĘ JAUNUOLIAI ATSIDŪRĖ AREŠTINĖJE

Panašu, kad įsigaliojus dar griežtesnėms alkoholio draudimams uostamiestyje pagausėjo rūkančiųjų kanapes gretos.

Penktadienį apie 22.29 val. Baltijos prospekte Klaipėdos patruliai patikrino įtartinai besielgusius asmenis. Pas vieną jų, 2000 m. gimusį vaikiną, rastas folijos lankstukas su žalia augalinės kilmės medžiaga, veikiausiai – narkotikais. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Panašių incidentų šiąnakt buvo užfiksuota ir daugiau. Apie 2.05 val. Žalgirio gatvėje Klaipėdos patrulių rinktinės pareigūnai patikrino automobilių aikštelėje stovėjusį automobilį „Audi A3“. Jo salone po magnetola rastas popieriaus lapas su augalinės kilmės medžiaga, veikiausiai – kanapėmis.

Mašinoje buvę du 1995 m. gimę vaikinai uždaryti į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ja man

Legalizuokit ir pamirškit. Vargsta su 2 g. kai tuo tarpu per visus Lietuvos galus keliauja baisiausi sintetiniai narkotikai.

Gabrielius

Na geras, tikri herojai! O heroininiai taskai pas cigonus ir kitose vietose apie kurias mentai zino, kaip veike taip ir veikia, o cia mes kovojam su narkotikais taip a ne? Saunuoliai!

dj

mentai giriasi, kad nepilnus 2 gramus zoles iseme is rinkos. WOW. Baikit savo marazmus. Kad istatymai idiotiski, tai dar nereiskia, kad kiekvienas mentas privalo buti idiotu. Atstokit nuo vaiku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS