Ant konvejerio – paskui rankinę | kl.lt

ANT KONVEJERIO – PASKUI RANKINĘ

Vaizdas, kurį užfiksavo geležinkelio stoties rentgeno aparatas, tapo kone šiuolaikinio meno kūriniu. Kinė, nenorėdama palikti bagažo be priežiūros, užšoko ant konvejerio, ant kurio buvo sudėjusi lagaminus ir rankinę. Moteris net nesivargino nusiauti aukštakulnius batelius.

Keleivė tokiam poelgiui ryžosi todėl, nes jai įtarimą sukėlė Donguano stoties darbuotojai.

Ties įėjimu į stotį darbuotojai dailiosios lyties atstovei liepė padėti ant juostos ne tik didelius lagaminus, bet ir mažą rankinę. Dama niekuo gyvu nenorėjo palikti asmeninio daikto vieno.

Anot dienraščio "Daily Mail", šiomis dienomis Kinijoje – didelis sujudimas, prasidėjo naujametės atostogos. Daugeliui žmonių šios išeiginės dienos – vienintelė metų proga susitikti su šeima. Nenuostabu, kad namo grįžtantieji veža lauktuvių artimiesiems ir draugams, taip pat grynųjų pinigų, kuriuos sukaupė per metus. Tikriausiai rankinėje buvo nemaža suma juanių, todėl kinė nieku gyvu nenorėjo rankinės paleisti iš akiračio. Ji pro rentgeno aparatą judėjo įsikibusi į savo mantą.

"Kokteilio" pastebėjimas

Kinijoje Naujuosius metus sutiks vasario 16 dieną. Skriskime, gal spėsime.

Šventė pas tolimus kaimynus

Per Naujuosius metus kinai lanko gimines ir draugus. Pasipuošiama naujais rūbais, visi namai išvalomi, išpuošiami raudonai.

Vaikai iš suaugusiųjų gauna vadinamuosius raudonus vokelius su pinigais.

Naujųjų metų išvakarėse visa šeima susirenka namuose. Šventinės vakarienės pagrindiniai patiekalai – koldūnai, pyragėliai, įvairūs mėsos ir žuvų patiekalai.

Dauguma šeimų žiūri specialią nacionalinės televizijos programą. Artėjant vidurnakčiui sprogdinami fejerverkai. Tiesa, tai didžiuosiuose miestuose stengiamasi riboti.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS