Geriau knygą paskaityti | kl.lt

GERIAU KNYGĄ PASKAITYTI

"Kokteilis", po to, kai pateikė pikantišką žinią apie tai, kad lietuviai, labiau nei latviai ar estai, negali gyventi be televizorių ir per juos rodomų programų, sulaukė gausybės komentarų.

"Alkoholis, narkotikai, televizorius – lygiavertės lietuvių priklausomybės, – pareiškė Zelemunčikas. – Prieš penkerius metus nusipirkau tą reklamos transliuotoją, o dabar tik tiek naudos, kad pasimankštinu šluostydamas dulkes. Vienu žodžiu, televizorius – tai tik brangus lankstinukų ir skrajučių, kurios anksčiau maišais kišdavo į pašto dėžutes, pakaitalas. Geriau perskaityti gerą knygą, kurią galima rasti bibliotekoje arba kompiuteryje, o ne televizinei muilo operai laiką gaišti."

Norėtų susigrąžinti pinigus

Skaitytojas MT atviravo, kad prieš penkerius metus, kai pirko televizorių, keletą filmų pažiūrėjo. O dabar norėtų susigrąžinti pinigus už nereikalingą daiktą.

"Užtektų paties pigiausio ir mažiausio televizoriaus. Programos nevertos jokių komentarų", – savo nuomonę pareiškė klaipėdietis.

Sveikata pagerėjo

O "Kokteilio" gerbėjas iš Girulių palygino: "Televizorius – tai propagandos ministras Josephas Goebbelsas. Jau eina aštunti metai, kai jo nežiūriu. Akivaizdžiai pajaučiau, kad nervai nurimo, sveikata pagerėjo".

Panašiai, gal net geriau, jaučiasi Arūnas: "Televizoriaus nežiūriu nuo 2011 metų. Esu sveikas ir laimingas."

Atsigręžus į istoriją

Kiek daugiau nei prieš šimtą metų – 1928 m. liepos 3 d. JAV už 75 dolerius buvo parduotas pirmasis pasaulyje firmos "Baird" televizorius. Palyginti, "Ford T" automobilis tada kainavo 290 dolerių.

Pirmoji televizijos laida – pjesė "Karalienės pasiuntinys" – pasirodė eteryje 1928 m. rugsėjo 11 d. Ją transliavo eksperimentinė televizijos stotis, kuri priklausė "General Electric" kompanijai.

"Kokteilio" klausimas

Ką pirmiau įjungiate įėję į namus: šviesą ar televizorių?

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS