Išlikite gražios per karščius | kl.lt

IŠLIKITE GRAŽIOS PER KARŠČIUS

Venkite storo makiažo sluoksnio.

Kreminės pudros naudojimas karštomis dienomis gali sukelti rimtų odos problemų. Pudra užkemša poras, oda negali kvėpuoti ir pašalinti riebalų pertekliaus, ją išverčia spuogais ir prasideda uždegiminiai procesai.

Specialistai pataria vasarą apskritai atsisakyti kreminės pudros ir ją pakeisti lengvesnės tekstūros ir porų neužkemšančia, odos trūkumus maskuojančia mineraline pudra.

Per karščius išlaikyti gražų makiažą yra sudėtinga. Gali užtekti kelių minučių 30-ies laipsnių karštyje ir makiažo kremas "subėgs" į raukšleles, taip jas labai paryškindama.

"Vasarą kur kas gražiau ir sveikiau atrodysite daugiau dėmesio skirdamos sveikai odos išvaizdai ir nemaskuodamos jos storu makiažo sluoksniu", – "Kokteiliui" tvirtino odos priežiūros specialistė.

Kuo daugiau gerkite

Karštis džiovina ne tik odą, bet ir visą organizmą, todėl pirmoji taisyklė karštomis dienomis – gerkite kuo daug skysčių, ne mažiau kaip 2 litrus per parą. Kuo daugiau išgersite skysčių, tuo lengviau prakaituosite, o prakaitas saugo nuo perkaitimo – vėsina kūną ir palaiko pastovią jo temperatūrą.

Valgykite vaisių

Vasarą aprūpinti organizmą vitaminais ir mineralais – nedidelė problema, tačiau norint sveikos ir jaunatviškos odos, būtinai į valgiaraštį įtraukite daugiau vitaminų C ir E turinčių produktų.

Net trečiokai žino, kad vitaminas C kovoja su laisvaisiais radikalais, kurie pažeidžia odą ilgai būnant saulėje. Jis taip pat saugo kolagenines skaidulas, reikalingas elastingai ir stangriai odai. Šio vitamino gausu persikuose, granatuose, avietėse, vyšniose, slyvose, trešnėse. Vitaminas E saugo odą nuo UV spindulių, drėkina ją iš vidaus ir kovoja su raukšlių atsiradimu.

Vyrų patarimai vyrams

Merginai ant suoliuko romantišką naktį prižadėkite viską: dangaus žvaigždes, perlus iš jūros dugno, gėles nuo aukščiausio kalno... Tik niekada neprižadėkite nusivesti į santuokų rūmus – smulkmenos įstringa labai giliai.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

D.GRYBĘ - MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Pilkit

Pilkit kuo daugiau chemijos ant savo kuno kuo daugiau rukykit sveiskit savo oda ivairiais valikliais darykit kuo dazniau veido valyma ir puoskites moterys pries moteris ignoruokit vyru pastabas ir busit sveikos ir bus sveiki jusu pagimdyti vaikai su astmomis alergijomis ir kitais issigimimais ir pries bendradarbias ir pazystamas galesit girtis kokios jus grazios ir stambulo konvencija jus apgins nesvsrbu kad nezinot kas tai svarbu kad kaimyne sake kad tai pades apginti moteris nuo smurto artimoje aplinkoje nor ir neturite kas jumis skriaudzia

SUSIJUSIOS NAUJIENOS