Kažkas pašmaikštavo | kl.lt

KAŽKAS PAŠMAIKŠTAVO

Neringoje pėsčiųjų ir dviračių takai nusidriekę daugybę kilometrų. Kad vaikštant ar važiuojant nebūtų nuobodu, nenustatytas asmuo (gal tai kuris nors pėsčiasis, o gal žmogus "prie meno") nusprendė savaip pralinksminti takais judančius tautiečius. "Dailininkas" ant asfalto išdažytą ženklą pakoregavo taip, kad suaugusysis, laikantis už rankos vaiką, virto žaismingu meškiuku, vedančiu katę.

Kodėl gyventi "linksma"

"Kokteilis" sužinojo, kodėl Lietuvoje linksmiau nei kitur.

Pasirodo, tik lietuviai užsistato žadintuvą 10 minučių anksčiau, kad galėtų ilgiau pamiegoti, o važiuodami didžiausiu leistinu greičiu visada stabdo eismą.

Jei kas nors šypsosi minioje, neabejokite, tai – užsienietis.

Didžiausias džiaugsmas lietuvį apima, kai jis išmoko užsienietį keiktis rusiškai.

Kur kitur, jei ne Lietuvoje visą gyvenimą dirbęs, sumokėjęs "Sodrai" galybę pinigų, nesirgęs ir negavęs jokios išmokos žmogus gali sužinoti, kad pensijos negaus, o jeigu ir gaus, tai jau tuo metu gulės kapuose?

Argi ne linksma, kai mūsų pensininkai atostogauja žiūrėdami pro langą?

Mes mėgstame fotografuotis su velioniais, o vėliau rodyti tas nuotraukas giminaičiams.

Ar nėra linksma, kai Lietuvoje nustatomas ne alkoholio kiekis kraujyje, o kraujo kiekis alkoholyje?

Ir kitur – ne pyragai

Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose pats nekenčiamiausias mokestis – tai progresyvus paveldimo turto mokestis, kuris gali siekti net 55 proc.

Ne juokai

Vienintelio mokslui žinomo galvakojo moliusko, gyvenančio didesniame nei tūkstančio metrų gylyje, išvaizda – bauginanti Todėl jam ir duotas tinkamas pavadinimas – velniškas vampyras kalmaras.

Jau kruta darbštuolės

Vidutinė bičių gyvenimo trukmė – 5–6 savaitės. Per šį laiką bitės sugeba pagaminti tik 2 arbatinius šaukštelius medaus.

Česka (397 719; ar sveiki, gyvi ir sotūs po šv. Velykų?)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tomas

Labai nuotaikingas pašmaikštavimas. Ačiū sumanytojams.

Linkejimai Ceskai, dekui uz idomias zineles

Smagu matyti dailininko pakoreguota ant dviraciu tako paveiksla. Dargi teko matyti pakrasciuose sukrautu akmeneliu piramides.Tai labai pakelia nuotaika. O mums, nuvaziavus iki suolelio , pakeleje i Juodkrante, geriame kava ir butinai puosiame gelytem ar kas tuo metu zydi si staliuka. Takas labai ispudingas, tik si pavasari dar neteko apsilankyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS