Klaipėdoje – „pussy“ garbintojas | kl.lt

KLAIPĖDOJE – "PUSSY" GARBINTOJAS

Jau senokai pastato prie Sveikatos priežiūros centro (gal žmonėms labiau žinomos "Medinavos") autobusų stotelės kolonos išmargintos tuo pačiu anglišku žodžiu "pussy".

"Meną" įamžinęs Marius retoriškai klausė "Kokteilio", ar ilgai šį dviprasmišką, gal net triprasmišką svetimšalį žodį skaitys viešojo transporto lūkuriuojantys žmonės?

"Kokteilis" įsitikinęs, kad beregint sureaguos Klaipėdos viešosios tvarkos skyriaus pajėgos ir jei ne šiandien, tai rytoj "pussy" neliks – Debreceno rajono gyventojai ir šio rajono svečiai žodžių vietoje išvys šviežių dažų potėpius.

Vienas įtariamasis

Gal "pussy" užrašė amerikiečių rašytojas Ernestas Vincentas Wrightas, nes jis 1939 m. parašė romaną "Gadsby", kuriame buvo 50 tūkst. žodžių ir nė viename iš jų nebuvo raidės "e". Įsivaizduokite, kiek turėjo vargti rašytojas, kad išvengtų šios raidės, nes "e" tuo metu buvo pati populiariausia anglų kalboje.

Tai bent plotas grafitininkams

1960 m. Australijoje buvo baigta Didžiosios Australijos sienos statyba. Sienos aukštis 2 m, ilgis – 5 320 km. Ji driekiasi per visą žemyną. Tik tokiu būdu Australijos ūkininkai sugebėjo apsaugoti avių bandas nuo laukinių šunų dingų išpuolių.

Savivaldybės darbuotojams

Po 30 sėdėjimo prie darbo stalo minučių patariama skirti bent 5 min. judėjimui. Atraskite darbų, kuriuos atlikdami turėsite aktyviau judėti arba bent nuolat pakeisti kūno padėtį.

Mitybos įpročiai darbe taip pat labai svarbūs: stenkitės valgyti reguliariai ir tai, kas turi pakankamai energetinės vertės. Dažniau užkandžiaukite mažais kiekiais – labai tinka vaisiai ar riešutai. Atsisakykite "skrandžio užkimšimo" greituoju maistu, picomis ar traškučiais.

Nepamirškite vandens. Stenkitės bent kas dvi valandas išgerti po stiklinę vandens.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS