Kur ritasi pasaulis? | kl.lt

KUR RITASI PASAULIS?

Švedai nusiteikę grįžti į ikikolumbinius laikus. "Kokteilis" primena, kad tai buvo metas, kai niekas nežinojo to pragaro pramano – tabako ir niekas nerūkė anei pypkių, anei cigarečių. Prieš kelias dienas Švedijos parlamentas uždraudė rūkymą lauke tam tikrose viešose vietose, įskaitant žaidimų aikšteles ir traukinių stočių platformas. Tiesą sakant, rūkančiųjų ir nerūkančiųjų stovyklos parlamente buvo apylygės: 120 balsų prieš 142. Taip pat bus draudžiama rūkyti lauko restoranuose ir prie įėjimų į rūkymo kabinas. Rūkyti baruose ir restoranuose Švedijoje draudžiama gal jau 13 metų. Naujojo įstatymo tikslas – pasiekti, kad iki 2025-ųjų Švedija taptų šalimi, kurioje išvis nerūkoma. "Kokteilio" klausimas skaitytojams: "Kur ritasi pasaulis?"

Meilės porūšiai

Turistas myli laikinai, fotografas – objektyviai, gydytojas – mirtinai, medžiotojas – žvėriškai, stalius – iki grabo lentos.

Arbitražiniame teisme

Apklausiamas firmos vadovas:

– Sakykite, ar jūs vengėte mokėti mokesčius tokiu būdu, kaip papasakojo mokesčių inspektorius?

– Tikrai ne, tačiau jo metodas irgi vertas dėmesio.

Trys kvailumo rūšys

Agrotechninė – kai žmogus tiesiog nieko nesupranta.

Astronominė – kai žmogus kaip iš mėnulio nukritęs.

Kariška – kai žmogus elgiasi lyg važiuodamas tanku.

Klausimėlis visiems

Ar žinote, kad vakar, atlikdamas intelekto testą, policininkas V. parodė stulbinantį rezultatą: paėmęs Rubiko kubą, jis per 10 sekundžių jį suvalgė.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zelemunčikas

Panašios naujienos savaitgaliais gerai virškinamos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS