Patarimai argentiniečių mačo | kl.lt

PATARIMAI ARGENTINIEČIŲ MAČO

Artėja pasaulio futbolo čempionatas, kuris vyks ir greta Klaipėdos – Kaliningrade. Birželio 14-ąją prasidėsiančioms batalijoms rengiasi kone visas pasaulis.

Šiomis dienomis Didžiojoje Britanijoje futbolą žiūrėti vyksiantiems tėvynainiams buvo dalijami patarimai, kokią degtinę Rusijoje gerti ir kaip geriau išsipagirioti.

O Argentinos futbolo federacija (AFF) išleido lankstinuką "Rusų kalba ir kultūra". Vienoje dalyje yra teikiamos pamokos, kaip suvilioti ruses.

"Rusijos moterys – puikios, todėl daugelis vyrų siekia jas prisivilioti į lovą, – tvirtinama buklete. – Rusės, kaip ir kitos dailiosios lyties atstovės, didelį dėmesį kreipia į tai, ar jūs švarūs, ar gerai kvepiate ir ar gerai apsirengę."

Anot AFF, pirmasis įspūdis damoms – labai svarbus, todėl tai turi žinoti argentiniečiai.

Vadovėlyje teigiama, kad čempionato organizatorių moterys mano esą svarbios ir unikalios, todėl atvykėliai, bendraudami su damomis, turi įsivaizduoti, jog jos – brangenybės.

Lankstinuke argentiniečiai mačo raginami būti drąsesni, aktyvesni.

"Rusėms patinka vyrai, kurie iniciatyvūs. Nesielvartaukite, Rusijoje daug gražių moterų, tačiau ne visos jos yra skirtos jums. Būkite išrankūs", – patarė federacija.

"Kokteilis" lankstinuke pasigedo rusų–ispanų kalbų frazių, kuriomis karšti, švarūs ir kvepiantys argentiniečiai rengiasi užkalbinti ruses.

Apskritai, keista, kad tautiečių auklėjimu užsiėmė futbolo federacija, o ne Argentinos turizmo departamentas. Didelė tikimybė, kad bukletą gali perskaityti net pats Lionelis Messi ir kitos Pietų Amerikos odinio kamuolio žvaigždės.

Anglai konkretesni

"Negerkite su rusais! Jie pranoks jus", – vienas iš patarimų, pateiktų į Rusiją vyksiantiems anglams.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS