Dėl permainingų orų – perpildyti traumatologiniai | kl.lt

DĖL PERMAININGŲ ORŲ – PERPILDYTI TRAUMATOLOGINIAI

  • 9

Dėl permainingų orų - ekstremali situacija ligoninėse: traumatologijos skyriai perpildyti, prireikia papildomų lovų, praneša LNK žinių tarnyba.

 O ir pačios traumos sunkėja. Šiaulių ligoninėje - stuburo ir galvos traumas patyrusių ligonių antplūdis.

O Kaunas virto čiuožykla. Sostinėje, ledo mažiau, tačiau gatvėse daugėja duobių. Čia nespėja suktis techninės pagalbos automobiliai. Pavakarę, atsivėrus smegduobei, teko uždaryti eismą judrioje Vilniaus dalyje.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Nerima

Antraštė teisina nesugebėjimą tvarkytis mieste? Ne orai kalti.

na

kad šįmet gatvės ir šaligatviai labai prastai prižiūrimi, tai faktas, o miesto galva jau taip užtikrintas savo laimėjimu rinkimuose, kad tokios "smulkmenos" net nepastebi, kas jam tie eiliniai žmogeliai, juk vis tiek nubalsuos, ar gal vis tik nebalsuokim?

O kas čia naujo?

Kasmet tas pats. Vakar per TV kažkoks Panevėžio gatvių "tvarkytojas" aiškino, kad prieš tokias oro sąlygas jie bejėgiai. Taip ir norisi jam tėkšti: jeigu laiku nuvalytumėte sniegą, atšilus orui ir palijus būtų tik vanduo, o ne ledas po vandeniu. Tvarkytojams reikia taikytis prie oro, o ne orui prie tvarkytojų. Mūsų mokesčiai eina ne į miesto biudžetą, o į tas pačias ledo balas, kuriose žmonės traumuojasi, arba į tam tikrų personų kišenes. Atrodo, šimtų traumuotų žmonių ir komentarų portaluose nebeužtenka, jau knieti kreiptis asmeniškai į merą. Be to, manau, kad ir gydytojai traumatologai turėtų inicijuoti kreipimąsi į merą dėl tokios padėties, nes juk ir jiems dirbti tokiomis sąlygomis nesaldu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS