Panevėžio rajone toliau ieškoma dingusio berniuko | kl.lt

PANEVĖŽIO RAJONE TOLIAU IEŠKOMA DINGUSIO BERNIUKO

Panevėžio rajone sekmadienį tęsiama iš namų kiemo dingusio dvejų metų neturinčio berniuko paieška.

„Paieška nėra nutraukta, šiandien bus tęsiami aktyvūs paieškos veiksmai, dirbs mūsų pareigūnai, narai, kinologai su šunimis ir prisidedantys gyventojai savanoriai“, – BNS sekmadienį sakė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Rasa Galkauskienė.

Vaiko ieškoma nuo trečiadienio, kada apie jo dingimą pareigūnus informavo tėvai – jie nurodė, kad neranda kieme su tėvu buvusio berniuko.

Netoliese sodybos teka Nevėžio upė, todėl keliama nelaimingo atsitikimo versija, kad vaikas galėjo nuslysti į vandenį ir būti nuneštas srovės. Vis dėlto policija neatmeta ir kitų galimų vaiko dingimo priežasčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

GITA

pasroviui vaiko nera o pries srove nebuvo jokiu kasimo zymiu ar sukrautu kruvu pav siaudu .zabu dar kokiu kruvu nesvarbu kas but kad ir seni daiktai ieskot reikia pries srove vistiek matysis kd kazkas nesena AR KASTA AR JUDINTA PATARIU IESKOT PREIS SROVE TIKRAI RAS NES TEVAI KLAIDINA PAREIGUNUS TEGU ZIURI PRIES SROVE NES MAN ATRODO VISKAS PRIES SROVE JUK TURI SUNIS

Anonimas

as tokio dalyko nesuprantu tetis skalde malkas tai kur buvo mama? aisku gal jie pakeis gyvenama vieta .bet nuo teismo neissisuks patarciau pareigunams spausti i kampa tevus tada viskas issaiskes gal klystu ? jei tevai nekalti kodel pyksta kad zmones rausia vercia jei jie nekalti tai ko bijo?

gita

aisku tevam skausmas as kaltinu tik tevus suprantu tetis skalde malkas bet kur tuo metu buvo mama?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS