Vokietijoje – didžiulė avarija, į kurią pakliuvo ir BMW ekipažas iš Lietuvos | kl.lt

VOKIETIJOJE – DIDŽIULĖ AVARIJA, Į KURIĄ PAKLIUVO IR BMW EKIPAŽAS IŠ LIETUVOS

  • 8

Šiandien Kauno rajone įvykusi kraupi avarija pasiglemžė dviejų moterų gyvybes. Panašiu metu mūsų tautiečiai pakliuvo į eismo įvykį ir Vokietijoje. Nelaimės liudininkų teigimu, skaudžių pasekmių išvengta.

Trečiadienį socialinėje erdvėje ėmė plisti įrašas, kuriame teigiama, jog šiandien Vokietijoje įvykusios avarijos metu nukentėjo mūsų tautiečiai, važiavę BMW automobilyje, kurio valstybiniai numeriai GJK613. Įrašo autorius ragina visus dalytis šia informacija, kad lietuvių artimieji sužinotų apie įvykusią nelaimę.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kur tiksliai įvyko avarija ir ar tikrai mūsų tautiečiai joje nukentėjo.

Susisiekus su sparčiai plintančio įrašo autoriumi, jis sutiko plačiau papasakoti nelaimės aplinkybes.

„Esu šios nelaimės liudininkas. Ji įvyko Vokietijos 2-ame greitkelyje, likus apie 240 km iki Hanoverio, skaičiuojant atstumą nuo Lietuvos“, – avarijos vietą detalizuoja vyras.

Jo teigimu, eismo nelaimės metu susidūrė lietuvio vairuojamas BMW ir trys vilkikai. 

„Į šią vietą netrukus suvažiavo gausios specialiųjų tarnybų pajėgos, buvo nutupdyti net du sraigtasparniai“, – daugiau aplinkybių atskleidžia avarijos liudininkas.

Skaitytojo atsiųstame vaizdo įraše matyti, kad smūgis buvo stiprus – du vilkikai visiškai sudegė. Laimei, pašnekovo teigimu, mūsų tautietis stipriau nenukentėjo.

„Manau, kad tikrai buvo ištiktas šoko, tačiau apsidžiaugiau, kai pamačiau, kad BMW vairuotojas išlipo iš automobilio pats ir galėjo vaikščioti. Tačiau kiek tiksliai žmonių iš Lietuvos važiavo tame automobilyje, pasakyti negaliu. Mačiau tik nesužeistą vairuotoją“, – kiek lengviau leidžia atsidusti vyras.

Pašnekovas tikisi, kad jei ekipažo iš Lietuvos artimieji neturi galimybės su jais susisiekti, tai šį informacija padės sužinoti to priežastis ir, galbūt, ramiau atsikvėpti.

Raginame būti itin atidiems kelyje tiek mūsų šalyje, tiek ir už jos ribų.

Gairės: avarija, avarija LT, eismo nelaimė, avarija Vokietijoje, BMW, lietuvių ekipažas
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

k

kaltas aišku p.i.d.e.ras su BMW iš litvos

Visai

kaip KOBRA11. Sėkmės už vairo. Skubėkite LĖTAI!

bbd

dvi furas nuslave ir dar priedo stotele su hitlerjugendu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS