Kuršėnuose – girto vairuotojo šou: nukentėjo ne tik pats, bet ir pareigūnė | kl.lt

KURŠĖNUOSE – GIRTO VAIRUOTOJO ŠOU: NUKENTĖJO NE TIK PATS, BET IR PAREIGŪNĖ

  • 1

Kuršėnuose per neblaivaus vairuotojo gaudynes nukentėjo policininkė, sužeistas ir bėglys.

Nuo policijos bėgęs neblaivaus vairuotojas užlėkė ant geležinkelio bėgių, dėl incidento buvo sustabdytas traukinių eismas, BNS informavo Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Pirmadienio vakarą apie 20.40 val. Šiaulių rajone, Kuršėnuose, policijos pareigūnų stabdomas nesustojo automobilis „Peugeot 307“. Mašinos vairuotojas sukėlė pareigūnų įtarimą, nes važiavo kelio viduriu.

Persekiojimo metu šis automobilis Stoties gatvėje užvažiavo ant geležinkelio bėgių ir sustojo.

„Persekiojimas automobilis važiavo Stoties gatve, kuri įsiremia į geležinkelį ir baigiasi akligatviu. Persekiojamas automobilis tiesiog nušoko ant geležinkelio bėgių, sukėlė didelį dulkių debesį. Iš paskos važiavę pareigūnai net nebematė, kad ten baigiasi kelias ir jie iš paskos nuvažiavo ir atsitrenkė į nušokusį automobilį“, – BNS sakė G. Smagriūnienė.

Laimei, įvykio metu traukinys per gaudynių vietą nevažiavo.

Tuo metu iš paskos važiuojantis tarnybinis policijos automobilis „VW Caddy“, vairuojamas tarnybos metu uniformuotos Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės vyriausiosios patrulės, kliudė persekiojamą automobilį ir iš jo išlipusį bei bandžiusį pasišalinti neblaivų (1,80 prom.) vairuotoją.

Policija skelbia, kad 40-metis vyras, Kuršėnų kaimiškosios seniūnijos gyventojas, neturėjo teisės vairuoti transporto priemones – ji buvo atimta už anksčiau padarytus pažeidimus.

Per eismo įvykį apgadinti abu automobiliai ir nukentėjo pareigūnė.

Jai dėl sumuštos rankos pagalbą teikė medikai, moteris išleista gydytis ambulatoriškai.

Neblaiviam „Peugeot“ vairuotojui diagnozuotos kaktos ir lūpos žaizdos, medikams ligoninėje suteikus pagalbą, jis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo neblaiviam.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

kazkodel manau,jog faktai destomi neteisingai.Koks gali buti dulkou debesys,jei ten kelias asfaltuotas?Gal cia tik munduro plovimas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS