N. Venckienė Amerikoje liks dar mažiausiai mėnesį | kl.lt

N. VENCKIENĖ AMERIKOJE LIKS DAR MAŽIAUSIAI MĖNESĮ

  • 24

Buvusios teisėjos ir parlamentarės Neringos Venckienės ekstradicija iš Jungtinių Valstijų atidedama mažiausiai iki birželio vidurio, ketvirtadienį paskelbė naujienų portalas lrytas.lt.

Čikagos federalinis teismas suteikė galimybę N. Venckienei ir jos advokatams iki birželio 14 dienos pristatyti teismui papildomus dokumentus.

Teisininkė prašo jos neišgabenti į Lietuvą dar metus, kol nebus išnagrinėtas jos prieglobsčio prašymas.

Lietuvos prokurorai siekia N. Venckienės grąžinimo į Lietuvą, kad jai galėtų būti pateikti kaltinimai dėl teismo sprendimo perduoti dukterėčią motinai nevykdymo, tvirkinimo, neteisėto informacijos rinkimo, piktnaudžiavimo vaiko atstovo teisėmis ir kitų nusikaltimų.

Interviu „The Associated Press“ balandį N. Venckienė teigė bijanti būti nužudyta, jei būtų grąžinta į Lietuvą, nes ji esą padėjo atskleisti įtakingų pedofilų tinklą. Bėglė pridūrė, kad mielai taptų JAV piliete.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

senjora

Zurnaliste L.Lavaste 2013m08.26d. Savo interviu yra pasakiusi,kad STANKUNAITE paliko Lietuvoje dukters kapa ir liko vienintele gyva liudininke.Tai yra interneto YOUTUBE svetaineje pasiguglinkit kam idomu ir rasit.Tuom viskas ir pasakyta.

Anonimas

greiciau ta muzzike nubaustu ,kad kad neskleistu biauraus kvapo,;

Rūta

Pergales ir stiprybes linkime N.Venckienei ir jos seimai ..!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS