Nuskendusiame automobilyje moterį palikęs kuršėniškis dėvės apykoję | kl.lt

NUSKENDUSIAME AUTOMOBILYJE MOTERĮ PALIKĘS KURŠĖNIŠKIS DĖVĖS APYKOJĘ

  • 1

Skęstančią moterį likimo valiai palikusiam kuršėniškiui užsegta elektroninė apykojė.

Šiam veiksmui 36 metų Dainius Antanaitis penktadienį iš Šiaulių tardymo izoliatoriaus buvo atvežtas į Šiaulių apskrities policijos Operatyvaus valdymo skyrių.

Gruodžio 4-osios rytą Šiaulių rajone, Juozapavos kaime, iš tvenkinio buvo ištrauktas išvakarėse nuskendęs automobilis „Renault Laguna“. Nuskendusiame automobilyje rastas 38 metų moters kūnas.

Įtariama, kad automobilį vairavo nuskendusios moters buvęs sutuoktinis. Išvakarėse kompanija kartu su dviem vyro giminaičiais svaiginosi alkoholiu Šiauliuose, po to dar ir važiuodami automobiliu.

Juozapavos kaime vairuotojas nesuvaldė automobilio ir šis, įvažiavęs į tvenkinį, nuskendo. Tyrimo metu paaiškėjo, kad „Renault Laguna“ važiavo 4 žmonės. 3 vyrai iš automobilio išsikapstė, o 38 metų moteris nuskendo.

Policijos pareigūnai 36 metų įtariamąjį rado besislapstantį po lova pas nuskendusios moters artimuosius. Jam nustatytas 1,54 promilės girtumas. Vyras buvo uždarytas į areštinę, jam skirta griežčiausia kardomoji priemonė - suėmimas trims mėnesiams.

Įtariamajam apskundus šią kardomąją priemonę, Šiaulių apygardos teismas sutrumpino suėmimo terminą iki 20 dienų ir paskyrė antrą pagal griežtumą kardomąją priemonę – intensyvią priežiūrą elektronine apykoje.

Policija skelbia, kad ant įtariamojo kojos pritvirtintas specialus įtaisas realiu laiku rodys jo judėjimo kryptį, duomenys bus perduodami tiesiai į specialią programinę įrangą. Ją stebės policijos pareigūnai.

Prižiūrėtojai virtualiuose žemėlapiuose matys įtariamojo maršrutą, draudžiamas arba leidžiamas buvimo zonas.

Neteisėtai nuimtas prietaisas apie tai nedelsiant signalizuos policijai.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo, sukėlusio eismo įvykį, dėl kurio žuvo žmogus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Geriau jam po kaklu plytą parišt.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS