Per parą – 7 smurto prieš nepilnamečius atvejai | kl.lt

PER PARĄ – 7 SMURTO PRIEŠ NEPILNAMEČIUS ATVEJAI

  • 2

Policija per parą pradėjo 7 ikiteisminius tyrimus dėl smurto prieš nepilnamečius.

Kretingoje, Kaune ir Akmenėje policija sulaikė ir į areštinę uždarė dvi neblaivias moteris ir vyrą, kurie smurtavo prieš savo vaikus ir kitus šeimos narius.

Ketvirtadienio vakarą Kaune, namuose Radvilėnų plente, neblaivi (1,73 prom. alkoholio) 40-metė moteris 15-metę dukrą. Nukentėjusi paauglė ir jos 5 metų brolis perduoti kaimynei, pranešė policija.

Kretingoje, namuose Šermukšnių akligatvyje, neblaivi (girtumą tikrintis atsisakė) 48 metų moteris ranka griebė 16-mečiui sūnui už veido bei vieną kartą kumščiu trenkė į lūpą ir ją praskėlė.

Ventoje neblaivus 41 metų vyras smurtavo prieš moterį, paskui krūtinės sritį. Taip pat alkūne trenkė į skruostą motiną bandžiusiai apginti 17-metei.

Ketvirtadienį ryte apie 9 val. Kaune, V. Krėvės prospekte, būrys nepilnamečių sumušė vieną nepilnametį, jam smūgiuodami į galvą ir įvairias kūno vietas.

Tai pat ketvirtadienį Alytaus apskrities policija gavo Prienų rajono savivaldybės Vaikų teisių apsaugos skyriaus pranešimą, kad trečiadienį Prienų rajone, Dambravos kaime, namuose Juodupės gatvėje, 38 metų patėvis smurtavo prieš 7 ir 11 metų berniukus – tampė už ausies, sudavė per sėdmenis. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

straiosnis yra vinas cia kur vaikai ISAUKLETI debilai daro ka nori

Ei

Kada galų gale nepilnamečių smurtavimo atvejus pradėsit skaičiuoti? Ar jau ir nepilnamečių nusikaltimus fiksuoti uždrausta prisidengiant "vaikų teisėmis"?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS