Nuo įkyrios gerbėjos Radži valandą slėpėsi persirengimo kambaryje | kl.lt

NUO ĮKYRIOS GERBĖJOS RADŽI VALANDĄ SLĖPĖSI PERSIRENGIMO KAMBARYJE

„Kuo toliau, tuo labiau merginos man tampa atstumiančios, o jų elgesys siekiant dėmesio – pasibaisėtinas. Neįsivaizduoju, ar apskritai įmanoma tokią padorią rasti, kad į žmonas tiktų“, - šio vakaro LNK laidoje „Nuo... iki...“ svarstys Radži.

25-erių dainininkas atviraus, kad daugelis moterų atstumia savo iššaukiančiu elgesiu, per dideliu pasitikėjimu savimi ir laisvumu. Radži kaskart labiausiai stebina tos, kurios pačios drąsiai prieina prie patinkančių vyrų ir juos, liaudiškai tariant, kabina.

Dainininkas prisipažįsta, kad sykį visą valandą lindėjo persirengimo kambaryje, nes labai aktyvi mergina jo nepaleido ir ruošėsi kartu važiuoti pas jį namo.

„Nesakau, kad mergina turi stovėti ir laukti, kol prie jos kas prieis. Tačiau nesuprantu, kam gali būti patrauklios tos, kurios prieina kalbinti, tačiau nemoka gražiai užmegzti ir vystyti pokalbio. Dar blogiau, kai prieina išgėrusios. Jos skeryčiojasi, šūkauja, vaiposi ir įsivaizduoja esančios gražuolių gražuolės, nuostabios, nesvarbu, kad nosis iki žemės. Tokioms aš galiu tiesiai šviesiai pasakyti – pasitrauk. Kodėl turiu meluoti ir kęsti tokį elgesį“, - pasakos Radži.

Radži neslėps, norėtų turėti tokią moterį, į kurią einančia gatve atsisuktų kiekvienas vyras. „Aš vyras, o vyrai myli akimis“, – trumpai paaiškins Radži.

Tad kaip moterys turėtų elgtis, ir ko šiukštu nedaryti, kad patrauktų ne tik Radži, tačiau bet kurio vyro dėmesį?

Gairės: Radži, nuotakos
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Taboras.

Radziukai graziausios tai pas mus Vilniaus tabore senai bebuvai.

Rimas

Stringus ant galvos užidėk neatpažins :)

na va

kaip gražiai tarp savęs žaidžia komentatoriai.1-2-3.puiku:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS