Gyvūnų mylėtojos rastą keramikinį vėžlį palaikė gyvu | kl.lt

GYVŪNŲ MYLĖTOJOS RASTĄ KERAMIKINĮ VĖŽLĮ PALAIKĖ GYVU

Gyvūnų mylėtoja Margaret Parker ir jos dukra Lorraine savo sode pastebėjo benamį vėžlį  ir iš karto nusprendė, kad juo reikia kuo greičiau pasirūpinti, praneša metro.co.uk

Moterys atsargiai prisiartino prie vėžlio, tačiau jis nejudėjo. Taip pat  nepajudino savo galvos padavus salotų ir pomidorų griežinėlių.

Kuomet vargšas „augintinis“ atsisakė ėsti, jo globėjos padarė prielaidą, kad vėžlys yra sužeistas, pavyzdžiui, katės arba dar blogiau, mirtinai išgąsdintas.

Moterys nedelsdamos paskambino į Noksvudo  laukinių gyvūnų gelbėjimo centrą netoli Vingtono, Kumrijoje (Jungtinė Karalystė).

Tik atvykus gelbėjimo centro savanorei Pauline Adams, jos suprato, kad vėžlys nėra tikras. „Man buvo neramu,  kad jis galbūt negyvas, –  pasakojo 67-erių M. Parker. – Tada ponia iš Noksvudo pažvelgė į vėžlį, pakėlė jį ir jį apvertusi aukštyn kojom, pasakė: „Jis nėra negyvas, jis – keramikinis“. Aš buvau šokiruota, nes vėžlys atrodė visiškai tikras“.

„Mano duktė bandė vėžlį vilioti salotų ir pomidorų  griežinėliais. Man pasidarė įdomu, kodėl vėžlys nepakelia  galvos. Nusprendžiau, kad jis buvo labai išgąsdintas. Vėžlys svėrė tiek, kiek tikras, tačiau kai [savanorė gelbėtoja] jį pakėlė, apačioje matėsi užrašas „Made in China“ (angl. pagaminta Kinijoje)“, – pasakojo M. Parker.

Noksvudo centro įkūrėjas George`as Scottas pagyrė ponią M. Parker, sakydamas: „Ji buvo sutrikusi, bet ji padarė teisingą sprendimą su mumis susisiekdama. Daugelis tokių  keramikinių  gyvūnų modelių gali atrodyti labai tikroviški“.

Ponia M. Parker keramikinį vėžlį nuvežė į Karlislo kapines ir paliko jį ten velionio vyro Ronnie atminimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS