A. Kaniava žada įrodyti, kad naujos dainos yra geros dainos | kl.lt

A. KANIAVA ŽADA ĮRODYTI, KAD NAUJOS DAINOS YRA GEROS DAINOS

  • 0

Vilniuje ir Kaune dainuojantis aktorius Andrius Kaniava gerbėjams bandys parodyti, kad naujos dainos yra geros dainos.

Gruodžio 8 dieną, 18 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje ir gruodžio 26 dieną, 16 val. Kauno kultūros centre dainuojantis aktorius A. Kaniava kviečia į „Pasirodymus“. Tai – naujos programos pristatymo koncertai, kuriuose netrūks profesionaliai išgrotų muzikinių sąskambių, autorinės kūrybos tekstų, dialogų su publika ir daug šventinės nuotaikos.

Kaip teigia organizatoriai, „Pasirodymas“ – tai nuoširdus noras parodyti žiūrovams kažką gražiai naujo arba naujai gražaus ir, tuo pačiu, sugriauti nusistovėjusią nuomonę, kad geros gali būti tik senos dainos.  Šalia to, tai – viliojanti galimybė vieną kartą tiesiai šviesiai atsakyti į amžiną klausimą, kurį jaučia pareigą užduoti kiekvienas žurnalistas: ką naujo išvys žiūrovai šiame koncerte?

„Galime atsakyti sąžiningai ir nedvejodami: viską! Visų pirma – dainų ir tekstų autorių A. Kaniavą, kuris nepaisant garbaus amžiaus, stengsis atrodyti kaip naujas. Kartu su juo pasirodys Muzikantai iš didžiosios raidės – Aleksandras Tenas (gitara), Gintas Gascevičius (mušamieji) ir Tadas Dešukas (smuikas) ir dienos šviesą išvys 10 naujų dainų, kurių gyvenimas scenoje prasidės tik šiame „Pasirodyme“. Tie, kurie klausėsi „Atšilusios musės“, lankėsi „Antikvariate“, žygiavo kartu su Sunkiosios Muzikos Orkestru „Musė“ ir leidosi ten, kur plukdė „Laivas Restoranas“, supras, ką norima priminti šiuo „ Pasirodymu“: Visa, kas sena, kažkada buvo nauja!“, – sako organizatoriai.

Į koncertą Šv. Kotrynos bažnyčioje kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

Bilietus platina www.tiketa.lt bei likus 1 val. iki koncerto pradžios prie salės durų. Bilietų kainos: 10,12,15,20 eur.

Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt, tel. 867223266 arba interneto svetainėje www.bardai.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS