Antrą kartą į „Lietuvos balsą“ sugrįžtanti Beatričė: po atstūmimo buvau sužlugdyta | kl.lt

ANTRĄ KARTĄ Į „LIETUVOS BALSĄ“ SUGRĮŽTANTI BEATRIČĖ: PO ATSTŪMIMO BUVAU SUŽLUGDYTA

  • 0

Sekmadienio vakarą LNK televizijos eteryje pasirodys antroji „Lietuvos balso“ laida, kurioje aklųjų perklausų scenoje savo svajonės sieks daugiau nei penkiolika dalyvių. Tarp jų – savo balsu užkariauti mokytojų ir visų televizijos žiūrovų širdis bandys ir antrą kartą į projekto sceną sugrįžusi Beatričė Jevdokimovaitė.

Pirmasis merginos bandymas praėjusiais metais buvo nesėkmingas – mokytojų kėdžių atsukti savo pasirodymu jai nepavyko. Po pasirodymo tą kartą Leonas Somovas kalbėjo, jog dalyvei pritrūko labai nedaug.

Mergina atvira: tą kartą ji manė, kad sudužo visos svajonės ir net pradėjo dvejoti savo sugebėjimais muzikoje. "Tik pamačiusi, kad nei vienas mygtukas nepaspaustas, aš supratau, kaip jaučiasi žmonės,  kuriems mokytojų kėdės taip ir neatsisuka. Blogiausias jausmas buvo net nenulipus nuo scenos, o tiksint paskutinėms dainos sekundėms. Atrodo, tu padarysi viską, visus kalnus nuversi, bet kaip ir nieko jau nebegali pakeisti, nes pasirodymo laikas baigėsi. Iš pradžių labai verkiau, po to susitaikiau su tuo. Tris mėnesius buvo dar sunku, buvau tikrai praradusi pasitikėjimą ir tikėjimą savo jėgomis. Kai kas nors nepavykdavo dainuojant, pradėdavau galvoti, kad tikrai nebeverta stengtis, galbūt aš nesutverta dainuoti", – skaudžiais atsiminimais po praėjusių metų nesėkmės  scenoje dalinasi Beatričė.

Vis tik po kurio laiko dvejonės savo sugebėjimais muzikoje baigėsi. Beatričė suprato, kad viena nesėkmė negali sustabdyti siekti savo svajonės ir nusprendė naujajam laidos sezonui pasiruošti daug geriau nei pernai.

"Supratau, kad tai buvo tiesiog ne tas kūrinys, įtampa, supratau, kad viską galiu kuo puikiausiai ir tiesiog reikia tikėti savimi ir judėti pirmyn, mokytis. Prisimenu, po laidos savo „Instagram" paskyroje parašiau, kad pasimokiau iš savo klaidų ir atidžiai išklausiau mokytojų pastabas, išanalizavau savo pasirodymą ir žinau, kodėl kėdes neatsisuko. Kad kitais metais sugrįšiu su nauja jėga. Tačiau pripažinsiu - tada aš tikrai negalvojau grįžti į projektą šiais metais",– atskleidžia Beatričė.

Mergina sako, jog ateiti į tą patį projektą, kuriame kartą jau nepavyko, po metų, prireikė išties daug drąsos, tačiau savo jėgomis šį kartą ji pasitiki labiau nei bet kada.

"Daugelis žmonių klausia, kodėl išbandau projekte save antrą kartą ir kaip nepraradau pasitikėjimo po nesėkmės praeitais metais. Galiu pasakyti tik tiek, kad pasitikėjimo aš tikrai nepraradau, o net įgijau jo dar daugiau! Pradžioje tikrai buvo sunku ir liūdna, buvo minčių, ar tikrai ateitį sieti su dainavimu, bet visą tai praėjo ir štai aš kitame sezone", – džiaugiasi Beatričė ir išduoda, jog anketą į naująjį sezoną paskutinę minutę užpildė tik pastūmėta mamos – pati vos po metų sugrįžti dar nebūtų planavusi.

Beatričė pasakoja, kad, nepasisekus penktajame sezone, veiklos gimtajame Panevėžyje jai tikrai netrūko – atlikėja gavo nemažai pasiūlymų koncertuoti savo mieste bei dirbti modeliu. Šią dieną ji tikra – savo ateitį ji nori sieti tik su muzika.

"Greitai brandos egzaminai, planuoju studijas užsienyje, tęsiu atlikėjos specialybę. Labiausiai traukia Skandinavija, ypač Švedija", – būsimus planus atskleidžia Beatričė.

Ar pavyks jai šį kartą atsukti bent vieno mokytojo kėdę, ar jos svajonei teks sudužti antrą kartą, išvysti galima jau šį sekmadienio vakarą 19.30 per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS