Atskleisti „X Faktoriaus“ žiūrovų balsai – Iglė nugalėjo dviguba persvara | kl.lt

ATSKLEISTI „X FAKTORIAUS“ ŽIŪROVŲ BALSAI – IGLĖ NUGALĖJO DVIGUBA PERSVARA

  • 0

Sekmadienį paaiškėjo tai, ko „X Faktoriaus“ žiūrovai laukė beveik penkis mėnesius. Po sunkios finalinės kovos TV3 projektą laimėjo Iglė Bernotaitytė. Marijampolietė pelnė garbę, šlovę ir 15 tūkst. eurų!

Visą tiesiogiai transliuojamų finalų laiką svarbiausią balsą turėjo projekto žiūrovai. Būtent jie galėdavo savo balsais palaikyti labiausiai patikusius dalyvius. Pirmąsias keturias savaites mažiausiai žiūrovų balsų surinkęs dalyvis be kovos palikdavo projektą. Kiti du kovodavo dėl išlikimo. Atlikus išlikimo dainą teisėjai nuspręsdavo, kuris dalyvis turi atsisveikinti su „X Faktoriumi“. Vėliau taisyklės pasikeitė ir projektą palikdavo vienas dalyvis.

Visą šou laiką žiūrovų balsai buvo slepiami ne tik nuo žiūrovų, bet ir nuo projekto dalyvių, teisėjų, kūrybinės komandos. Pasibaigus milžiniško populiarumo sulaukusiam projektui galima praskleisti paslapties šydą ir paviešinti visų finalų balsus.

Kaip paaiškėjo pirmąją savaitę lyderiu buvo Mindaugas Avižienis. Antrąją savaitę lyderė buvo Simona Klusienė. Trečiąją savaitę lyderiu tapo vėl Mindaugas. Žvelgiant į balsus matyti, jog vaikino pasirodymas sužavėjo dvigubai daugiau „X Faktoriaus“ žiūrovų nei pirmą savaitę. Ketvirtą savaitę lyderėmis tapo „Golden Age“. Reperės surinko virš 5 tūkst. žiūrovų balsų.

Penktą savaitę daugiausiai žiūrovų balsų pelnė Paulius Drabulis. Šešta savaitė sėkmingiausia buvo grupei „Golden Age“. Septintą savaitę lydere tapo jauniausia projekto dalyvė Iglė. Ji surinko daugiau nei 6 tūkst. žiūrovų balsų. Aštuntą savaitę lydere tapo Paulina Paulauskaitė. Mergina surinko net 15 tūkst. balsų.

Superfinale Iglė sulaukė rekordinio skaičiaus žiūrovų balsų. Už septyniolikmetę balsavo beveik 60 tūkst. „X Faktoriaus“ žiūrovų. Už reperes „Golden Age“ superfinale balsavo 30519 žiūrovų, o už Pauliną – 18572 žiūrovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS