D. Filmanavičiūtė kviečia pasinerti į muzikinį nuotykį: mes – ypač talentinga tauta | kl.lt

D. FILMANAVIČIŪTĖ KVIEČIA PASINERTI Į MUZIKINĮ NUOTYKĮ: MES – YPAČ TALENTINGA TAUTA

  • 2

Populiarumo viršūnes užkariavęs šeimų muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“ rudenį sugrįš į televizijos eterį. Į sceną lips mamos, dukros, tėčiai, sūnūs, seneliai, anūkai, pusbroliai ir pusseserės. Šeimyniniai duetai ir vėl prieš kameras patirs nuostabų muzikinį nuotykį ir stengsis ant kojų pakelti net 150 studijos teisėjų komisiją.

„Mes jau matėme, kokį stebuklą gali sukurti duetai, kuriuos vienija kraujo ryšys. Iki tol Lietuvoje nematytas televizijos formatas užkariavo žiūrovų širdis – auditorijos tyrimų kompanijos „Kantar TNS“ duomenimis, 12 projekto laidų per tris mėnesius pamatė 1 mln. 239 100 Lietuvos žmonių.

Vidutiniškai laidą jos transliacijos metu žiūrėjo 22, 6 proc. visų televizijos žiūrovų Lietuvoje, tai buvo žiūrimiausias šeštadienio vakaro projektas kovo-birželio mėnesiais.  Atėjo laikas ir Jums į sceną pakviesti artimiausią žmogų bei kartu leistis į ypatingą muzikinę ir emocinę kelionę, – kviečia projekto prodiuseris Laurynas Šeškus.

Neįtikėtino populiarumo susilaukusio šeimyninių duetų šou komisijos narė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep neabejoja, kad dalyvavimas „Du balsai – viena širdis“ virs ypatinga patirtimi. „Šis projektas geriausias ne dėl to, kad jį visoje Lietuvoje žiūri nesuvokiamas kiekis žmonių ar kad mes komisijoje nuolat sproginėjam nuo beprotiškų emocijų. Jis geriausias todėl, kad muzika suvienija mylinčias gausias, kartais po pasaulį išsibarsčiusias šeimas“, – dalijosi atlikėja.

D. Filmanavičiūtė džiaugiasi, kad šeimyninių duetų pasirodymai stiprūs ne tik iš muzikinės pusės, bet ir skleidžia ypatingas emocijas. „Tėčiai ir dukros, mamos ir sūnūs, seserys ir broliai – visi išsiplėšia savo meile pulsuojančias širdis tam, kad visiems primintų: mes daininga, mes ištikima, mes vieninga, mes talentinga ir be galo mylinti tauta“, – įsitikinusi populiaraus projekto, kurį vedė Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Martynas Levickis, komisijos narė.

Prasidėjus antrojo sezono atrankoms dainininkė neslepia – tai puiki galimybė muzikaliems žmonėms pasinerti į emocijų kupiną nuotykį. „Aš kviečiu visus be jokių dvejonių prisijungti prie mūsų ir patirti didžiausią šeimyninės šilumos pliūpsnį savo gyvenime“, – kviečia D. Filmanavičiūtė-Miss Sheep.

GALERIJA

  • D. Filmanavičiūtė kviečia pasinerti į muzikinį nuotykį: mes – ypač talentinga tauta
  • D. Filmanavičiūtė kviečia pasinerti į muzikinį nuotykį: mes – ypač talentinga tauta
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

,,Profesionalė''

Atlikėjai kaip atlikėjai-juk ne visi profesionalai.Na bet komisiją...Tiesiog bloga klausyti jų demagogijos,nusišnekėjimų,nesąmonių.Ypač tos Filimanovičiūtės.Tiksliau-Šepės.

Internetas yra blogis.

Nes kai prisižiūri aukšto lygio tai tokie atlikėjai kelia gailestį.Geriausiu atveju

SUSIJUSIOS NAUJIENOS