D. Montvydas: teko koncertuoti ir prie fekalijų | kl.lt

D. MONTVYDAS: TEKO KONCERTUOTI IR PRIE FEKALIJŲ

  • 0

„Įsivaizduok: žmonės ateina, geria, mušasi, prie monitoriaus, atsiprašant, tiesiogine to žodžio prasme – fekalijos, šūdai... Ir tu supranti, kad tos sąlygos... Niekas neklausia, niekam neįdomu. Toks metas buvo. Ir tu supranti – gerai, man reikia uždirbti, aš turiu dirbti“, – sako dainininkas Donatas Montvydas, puikiai žinomas Donny Montell slapyvardžiu.

Po savaitės, tuomet, kai daugelis mūsų šventes jaukiai leisime su šeima ir artimaisiais, dainininko laukia tikras koncertų maratonas. Kalėdiniu laikotarpiu Donatas koncertuos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Ir ne tik per šventes, bet ir kone kiekvieną savaitgalį. Norint atlaikyti tokį koncertų maratoną, reikia būti fiziškai stipriam ir ištvermingam, visą savo laiką skirti pasiruošimui.

Nieko stebėtino, kad garsūs atlikėjai dažnai skiriasi, jų santykiai – nepastovūs, o šlovę ir populiarumą lydi priklausomybė narkotikams ir alkoholiui… Tačiau Donatas jau daugiau nei dešimt metų – su viena ir ta pačia moterimi, šokėja Veronika, augina du vaikus, o kiekviename vakarėlyje jo tikrai nepamatysite, nebent ten, kur eiti išties verta, ir tik su žmona.

Vasarą Donatas išleido naują dainą „Žiūrėk, ką padarei“ ir jai skirtą vaizdo klipą. Jame – seksuali šviesiaplaukė mergina, aistringos scenos, bučiniai... Lyg ir nieko neįprasto, tai galima pamatyti daugelyje šiuolaikinių atlikėjų klipų. Tačiau kaip turėtų jaustis atlikėjo žmona, matydama svetimą merginą jos sutuoktinį apsivijusią kojomis...

„Tu gali nebučiuoti ir tavo klipai gali būti be jokio turinio, bet gali viešbutyje pasiimti paną ir nusivesti. Reikia dirbti su savimi, bet aš jaučiu, kad vertybės manyje tik stiprėja ir vaikai tai tik užtvirtino. Daugybė dalykų gali suktis galvoje, bet galiausiai atsiremi į savo šeimą. Tu žinai, kad ten visą laiką gali grįžti, ir supranti, kad tai, kas vyksta, viso labo monetas, viso labo aistra, viso labo „gliukas“, bet jis niekada nėra manęs palaužęs...“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą 20 val. per LNK teigs D. Montvydas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS