D. Vaitiekūnas paaiškino, kaip socialiniuose tinkluose dėl antrininko kilo sumaištis | kl.lt

D. VAITIEKŪNAS PAAIŠKINO, KAIP SOCIALINIUOSE TINKLUOSE DĖL ANTRININKO KILO SUMAIŠTIS

  • 0

Žinomas Lietuvos aktorius ir muzikantas Dominykas Vaitiekūnas savo feisbuko paskyroje pagaliau paaiškino įsivėlusią sumaištį tarp jo ir vadinamo jo antrininko.

Ne vienam socialinių tinklų vartotojui jau buvo kilę įtarimų apie galimą informacijos vagystę iš aktoriaus asmeninių paskyrų. Atlikėjas patikino, kad dvynio brolio jis neturi, niekas jo tapatybės nepavogė. Šiandien pats D. Vaitiekūnas paviešino šmaikščią fotosesiją ir pranešė svarbiausią, anot jo, kūrybinę naujieną per paskutinius du metus: pakvietė visus susipažinti su savo muzikinio alter ego - dvasiniu influenceriu 29-erių Vitalijumi Špokaičiu.

„Vakar vakare mes pavakarojom. Išlenkėm po burnelę. Jis išlenkė daugiau, nes labai jaudinosi prieš šiandien. Nusifotkinom. Aš pats jaučiu, kad nieko nebespėju ir dalį savo darbo teks perleisti Vitalijui,“ – savo asmeninėje feisbuko paskyroje paskelbė Dominykas, pasidalinęs nuotraukomis, kuriose laiką leidžia kartu su savo alter ego.

Vitalijus Špokaitis – dvasinis influenceris, raginantis žmones apsišviesti sąmoningumo šviesa ir gyvenimo realybę priimti su gera doze ironijos. Apie gyvenimiškas problemas šokių muzikos ritmu dainuojantis Vitalijus pristato savo pirmąjį singlą „Aš“, kuris nuo šios savaitės pasiekiamas visose populiariausiose internetinėse muzikos transliavimo platformose. Jau kitą savaitę dienos šviesą išvys ir šios dainos vaizdo klipas, o visai netrukus atlikėjas žada paskelbti ir apie pirmuosius savo pasirodymus su ritmo grupe.


Singlas „Aš“ – vienas iš dvylikos kūrinių, kuriais paremta netrukus startuosianti savipagalbos programa „Geras žmogus“, iš dalies finansuojama Asociacijos LATGA. Susisteminęs visas savo patirtis ir dvasines praktikas Vitalijus sukūrė programą, kuri padeda išgyventi problemas ir žmogui tapti geresniu pačiam sau. Ši terapijos technika sujungia šokių muzikos ritmus su nemelavimo sau tekstais ir remiasi paties Vitalijaus išgyventų 12-kos žmogiškų problemų sąrašu.

Vienas iš Vitalijaus gyvenimo motto – „Niekas jūsų neapšvies. Apsišvieskit patys“, o ant peties dvasinis influenceris nešiojasi apsišvietimo simbolį – sąmoningumo lempą, kurią savo programa „Geras žmogus“ kvies užsižiebti kiekvieną. Visai netrukus naujasis šokių muzikos atlikėjas ketina atskleisti daugiau šia muzika paremtos savipagalbos programos „Geras žmogus“ detalių. Žadama, jog ką tik pasirodęs singlas „Aš“ kitų metų pradžioje taip pat pasirodys albumo pavidalu, kad sau padėti kiekvienas galėtų automobilyje, sporto klube ar net miške.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS