Dainininkas M. Vygantas naują kūrinį skiria švenčiantiems gimtadienius | kl.lt

DAINININKAS M. VYGANTAS NAUJĄ KŪRINĮ SKIRIA ŠVENČIANTIEMS GIMTADIENIUS

  • 1

Dainininkas Mantas Vygantas nemažina apsukų. Gruodį pristatęs dainą „Pasiilgau tavęs“, nepraėjus nė mėnesiui savo gerbėjams jis dovanoja dar vieną kūrinį – „Gimtadienis“.

Dainininkas neabejoja, kad gimtadienio šventės neįmanoma įsivaizduoti ne tik be šeimos, draugų, bet ir be dainos, skirtos sukaktuvininkui. Todėl į antrąjį savo albumą Mantas panoro įtraukti dainą, pulsuojančią gimtadienio dvasia, rašoma pranešime spaudai.

„Gimtadienio šventimas – tai tarsi nauja pradžia, sujungianti svarbiausius mūsų gyvenimo įvykius į vieną, – kalbėjo M.Vygantas, skiriantis šią dainą be išimties visiems, minintiems savo gimtadienį. – Noriu, kad dainos žodžiai suteiktų džiaugsmą, gerą nuotaiką ir prisiliestų prie visų ir kiekvienos asmeniškai širdies.“

Dainininkas įsitikinęs, kad greitai bėgantys gimtadienio metai – ne skaičiai asmens dokumente, o naujos patirtys, branda, supratimas.


„Bet net širdyje sukaupę didelį glėbį patirčių ir išminties, mes esame amžinai jaunatviški, nes mūsų sielos niekada nepavargsta, – teigė 26 metų dainininkas, praėjusį savo gimtadienį paminėjęs net du kartus Lietuvoje – Suvalkijoje ir gimtojoje Dzūkijoje, Druskininkuose, šeimos ir draugų rate. – Būdamas vaikas, nerūpestingo gyvenimo laikotarpio metu, su dideliu džiaugsmu laukdavau gimtadienio – tai buvo didžiausia metų šventė. Po to pradėjau neskaičiuoti metų, nes suvokiau, kad svarbiausia ne skaičiai, bet šeima, mylimi draugai, kurie būna su tavimi ir niekada nepamiršta maloniai nustebinti bei pasveikinti ir gimtadienio proga.“

Linksma daina „Gimtadienis“ papildys naujai rengiamo ir jau šiais metais dienos šviesą išvysiančio M.Vyganto albumo kolekciją.

Tvirtai karjeros laiptais kopiantis vyras ne tik beveik dvejus metus dirba centriniame Londone privačių, itin prabangių apartamentų, rezidencijos direktoriumi, bet ir kiekvieną savaitgalį su savo mylimąja bei scenos kolege Jolanta Naruševičiūte sėkmingai koncertuoja ne tik Anglijos sostinėje. 

„Didžiausia svajonė yra gyventi tik iš muzikos ir džiuginti savo tautiečius ne tik Anglijoje ar Lietuvoje, bet ir bet kokiame pasaulio kampelyje, kur gyvena lietuviai, – neslepia M.Vygantas. – Naujas gimtadienis – tai tarsi naujas gyvenimo etapas. Tikiu, kad neužilgo po vieno gimtadienio tokio muzikinių svajonių etapo sulauksiu ir aš.“

GALERIJA

  • Dainininkas M. Vygantas naują kūrinį skiria švenčiantiems gimtadienius
  • Dainininkas M. Vygantas naują kūrinį skiria švenčiantiems gimtadienius
  • Dainininkas M. Vygantas naują kūrinį skiria švenčiantiems gimtadienius
  • Dainininkas M. Vygantas naują kūrinį skiria švenčiantiems gimtadienius
  • Dainininkas M. Vygantas naują kūrinį skiria švenčiantiems gimtadienius
Asmeninio arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

....

gera daina ir klausosi gerai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS