Dėl vaidmens seriale – drastiški T. Rinkūno išvaizdos pokyčiai | kl.lt

DĖL VAIDMENS SERIALE – DRASTIŠKI T. RINKŪNO IŠVAIZDOS POKYČIAI

  • 0

Neseniai žinomas populiarių lietuviškų serialų ir teatro aktorius Tomas Rinkūnas gerokai apstulbino savo gerbėjus – tapo peroksidiniu blondinu.

Radikaliai pakeisti savo išvaizdą ir kiekvieną dieną prieš filmavimą net po kelias valandas praleisti kirpėjos kėdėje jį privertė naujas vaidmuo LNK kriminalinėje dramoje „Rimti reikalai“.

„Kai sužinojau, kokį konkrečiai vaidinsiu personažą ir kad jo specialybė – chemikas, į galvą šovė mintis šviesiai nusidažyti plaukus. Manau, tai viena iš daugelio „didelių“ smulkmenų, kurios kuria Beną“, – šypsosi T. Rinkūnas, atskleisdamas, jog juodus plaukus nusidažyti šviesiai buvo jo paties mintis. Ir viskas tam, kad  kuo geriau įkūnytų savo personažą – neseniai iš kalėjimo paleistą chemijos ekspertą.

Televizijos žiūrovų mėgstamas aktorius neslepia – dėl vaidmens priėmęs sprendimą pakeisti plaukų spalvą ir šukuoseną, jis nė nenutuokė, kas jo laukia. „Tam, kad plaukai neprarastų sniego baltumo ir ekrane atrodytų nepriekaištingai, į grožio saloną turėdavau eiti ir kantriai sėdėti prieš kiekvieną filmavimą. Bet aš įsitikinęs, kad nei vienas plaukų dažymas nenuėjo veltui“, – šypsosi T. Rinkūnas.

Tam, kad plaukai neprarastų sniego baltumo ir ekrane atrodytų nepriekaištingai, į grožio saloną turėdavau eiti ir kantriai sėdėti prieš kiekvieną filmavimą.

Anot aktoriaus, serialas „Rimti reikalai“ išties neeilinis: „Man ne tik įdomu, kaip dirba kolegos, įdomu ir kaip paprastam žiūrovui. Serialas yra dinamiškas, todėl neprailgsta. Puikus scenarijus ir aktorių komanda tikrai neleidžia nuobodžiauti“. Nors aktoriaus gyvenimo ritmas yra be galo įtemptas, tačiau jis prisipažįsta, kad dėl „Rimtų reikalų“ visada įsijungia televizoriaus ekraną: „Tai pirmas lietuviškas serialas, kurį žiūriu nuo pat pradžių ir dar nesu praleidęs nė vienos serijos“.

Pirmojo serialo sezono filmavimo darbai ką tik baigėsi, todėl T. Rinkūnas galės lengviau atsikvėpti ir bent jau trumpam pamiršti kasdienį lankymąsi grožio salone. „Aš jau spėjau pasiilgti visos komandos ir su nekantrumu laukiu naujo sezono filmavimo pradžios“, – šypsosi aktorius.

Kriminalinė drama „Rimti reikalai“ – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21 val. per LNK.

GALERIJA

  • Dėl vaidmens seriale – drastiški T. Rinkūno išvaizdos pokyčiai
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS