E. Kučinskas: kai prasidėjo „Me Too“ judėjimas, neramiai miegu | kl.lt

E. KUČINSKAS: KAI PRASIDĖJO „ME TOO“ JUDĖJIMAS, NERAMIAI MIEGU

  • 2

Populiariausių šlagerių atlikėjas, publikos numylėtinis Edmundas Kučinskas prisipažino, kad visad mėgo rodyti dėmesį moterims, jis taip pat atvirai pasidalino patirtimi, kaip sekėsi kurti įvaizdį socialiniuose tinkluose.

„Kai prasidėjo visi šitie „Me Too“ judėjimai, aš kiekvieną naktį neramiai miegu. Vis galvoju ar jau suėjo senaties terminas ar ne, ar išlįs kas ar ne“, – juokavo dainininkas, viešėjęs laidos „Gero vakaro šou“ studijoje.

Kalbai plėtojantis apie meilę, moteris ir gėles, Edmundas prisiminė jaunystės meilę ir kokių žygdarbių ėmėsi norėdamas padaryti įspūdį merginai.

„Palangoj buvo kavinė „Klumpė“. Šventėme tenai mano merginos gimtadienį. Draugavome su ja apie metus laiko. Norėdamas parodyti, kaip stipriai ją myliu, ir kaip ilgai būsiu ištikimas, atsikandau stiklinės taurės gabalą ir jį sugriaužiau“, – pasakojo atlikėjas.

Laidos vedėjo Justino Jankevičiaus paklaustas, kodėl Edmundas nėra labai aktyvus socialiniuose tinkluose, atlikėjas prisipažino, kad bandė „susidraugauti“ su feisbuku, bet ne itin sėkmingai.

„Aš bandžiau būti aktyvus socialiniuose tinkluose. Galvojau, kad reikia būti šiuolaikiškam ir pasidariau feisbuką. Priėmiau visus iš eilės draugauti, kokius penkis tūkstančius. Bet pamačiau, kad ten dirbti reikia, reikia rašyti, reikia nuotraukas dėti, o rašyti bet ko negali... Bet vieną dieną kažkas užblokavo tą mano feisbuką. Ir ačiū Dievui, kad užblokavo, nebereikės nieko“, – smagiai patirtimi dalinosi E. Kučinskas.

Žymiai geriau nei socialiniuose tinkluose Edmundui sekasi bendrauti su publika. Kad jam tai ne tik patinka, bet ir puikiai gaunasi, dainininkas pademonstravo ten pat studijoje – atlikdamas dainas jis drąsiai vaikščiojo tarp žiūrovų, betarpiškai bendravo su publika, rodė dėmesį moterims ir jas šokdino.

„Labai mėgstu bendrauti su publika. Bendravimas su publika yra neatsiejama koncerto dalis. Turi paruošti publiką pieš kiekvieną dainą“, – sakė E. Kučinskas.

Daugiau įdomybių iš Edmundo interviu ir jam tekusių išbandymų – šį vakarą  „Gero vakaro šou“ laidoje 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • E. Kučinskas: kai prasidėjo „Me Too“ judėjimas, neramiai miegu
  • E. Kučinskas: kai prasidėjo „Me Too“ judėjimas, neramiai miegu
  • E. Kučinskas: kai prasidėjo „Me Too“ judėjimas, neramiai miegu
  • E. Kučinskas: kai prasidėjo „Me Too“ judėjimas, neramiai miegu
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Cha

Norėtum, kad kas primintų, ko nebegali :D

kauniete

...myliu dainininko E.K. dainas ir jo maniera dainuoti.Dziaugiuosi kad jis garsina musu tauta ir uzsienieciams pasiulau isijungti ar isigyti ;dainuoja E.Kucinskas,;tik gaila ,kad drauge nebera POVILAICIO...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS