E. Vitulskienei – šlapias pokštas | kl.lt

E. VITULSKIENEI – ŠLAPIAS POKŠTAS

  • 2

Ką reiškia apkūniai plius dydžio merginai bučiuoti nepažįstamą vaikiną, stebint filmavimo kameroms ir dešimtims svetimų žmonių? O jei tas bučinys – vos antras merginos gyvenime?

Pirmas Lietuvoje plius dydžio realybės šou „Dydžio (r)evoliucija“ jau šiandien žiūrovams įrodys, kad apkūnios merginos seksualiose fotosesijose gali atrodyti ne ką ne prasčiau nei tradicinius grožio standartus atitinkantys modeliai.

Plius dydžio merginos turėjo įveikti visus kompleksus ir filmavimo aikštelėje bučiuoti pusnuogį vaikiną modelį. Ne visoms iš jų tai bus lengva užduotis – 19-etė. Justina, Lietuvos dziudo imtynių čempionė, vyro lūpas lietė vos antrą kartą gyvenime.

„Tokių kaip aš gatvėje dažnai nepamatysi, o ir projekte esu viena iš didžiausių merginų. Gyvenime man ne kartą  į akis ir už akių sakė, kad esu stora, atrodau kaip banginis ar ridenuosi kaip bačka, – prieš lemtingąjį bučinį kalbėjo Justina. – Bučinys man labai intymus dalykas, turi būti bent kažkoks ryšys – su kiekvienu juk nepulsi bučiuotis.“

„Kam iš mūsų būtų lengva prieš penkias minutes sutiktą žmogų užkalbinti ir bučiuoti, ir dar tai daryti su tam tikrais režisieriaus nurodymais? Kai kurios merginos tą vaikiną modelį tempėsi prie savęs, kitos po bučinio purtėsi, o Justina – ta, kuri bučiavosi vos antrą kartą – pasirodė puikiai ir nepasidavė jauduliui. Ji nebuvo pernelyg seksuali ar vulgari – tik jos nekaltumas ir „pardavė“ tą sceną“, – filmavimo aikštelės užkulisius atskleidė vienas iš „Dydžio (r)evoliucijos“ komisijos narių mados dizaineris Robertas Kalinkinas.

Realybės šou apkūnios merginos varžosi dėl pirmojo Lietuvoje plius dydžio supermodelio vardo. Šį kartą joms teko išskirtinė galimybė dalyvauti unikalioje fotosesijoje – nieko nenujaučiančias merginas pasitiko garsus fotografas Algis Kriščiūnas ir vandens pilnos gaisrininkų žarnos.

„Tos merginos, kurios jaudinosi, po pirmųjų lašų įjungė savyje kažkokią aktorystę ir tiesiog pasidavė. Jei jums atrodo, kad po ta gaisrininko žarna yra lengva išbūti, anaiptol – tai ledinis vanduo, purškiantis tokia jėga, kad kai kurioms buvo sunku net atsimerkti po vandeniu. Tik nuotraukose viskas atrodys lengvai ir seksualiai“, – pasakoja žinomas fotomenininkas ir dailininkas A. Kriščiūnas.

Priešais A. Kriščiūno objektyvą atsidūrė ne tik „Dydžio (r)evoliucijos“ merginos, bet ir viena iš šou komisijos narių – plius dydžio mados pionierė Lietuvoje Erika Vitulskienė. Tiesa, Erika tą padarė ne savo noru. 

Kurios iš jų pasieks finalą, o kurių svajonė užsidėti nugalėtojos karūną baigsis jau šį trečiadienio vakarą – sužinosite jau 20.30 val. per LNK.

GALERIJA

  • E. Vitulskienei – šlapias pokštas
  • E. Vitulskienei – šlapias pokštas
  • E. Vitulskienei – šlapias pokštas
  • E. Vitulskienei – šlapias pokštas
  • E. Vitulskienei – šlapias pokštas
  • E. Vitulskienei – šlapias pokštas
  • E. Vitulskienei – šlapias pokštas
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ALGIS

Man apkūnių šou dalyvės labiau patiko nei''grėbliai ''aptemti skudurais

Saulius

Gaila tos Erikos,vaikai su aukle,namuose namų tvarkytoja,Merūnas dirba,ką veikt,kaip save parodyti,belieka tik visokios neskoningos fotosesijos.Kodel reikia taip negerbt savęs ir svarbiausia savo šeimos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS