„Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai | kl.lt

„EUROVIZIJOS“ ANTRASIS PUSFINALIS: PAAIŠKĖJO VISI I. ZASIMAUSKAITĖS VARŽOVAI

Šį vakarą žiūrovus prie televizijos ekranų prikaustė antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Yra abejojama, ar tarp šio pusfinalio dalyvių yra būsimas konkurso nugalėtojas – prognozuojama, kad finalo penktetuką sudarys atlikėjai, pasirodę pirmajame pusfinalyje.

Antrajame pusfinalyje pasirodė Norvegija, Rumunija, Serbija, San Marinas, Danija, Rusija, Moldova, Olandija, Australija, Gruzija, Lenkija, Malta, Vengrija, Latvija, Švedija, Juodkalnija, Slovėnija ir Ukraina.

Į finalą pateko Serbija, Moldova, Vengrija, Ukraina, Švedija, Australija, Norvegija, Danija, Slovėnija, Nyderlandai.

Keturios žavios portugalės vedėjos pradėjo muzikinį reginį – priminė, kad šiandien gali balsuoti tik tos šalys, kurių dainos skambės šiame finale. Iš visų 18 dalyvių į finalą pateko tik 10. Pirmoji daina šiandien – lygiai 1500 daina per visą „Euroviziją“.

Pirmasis į didžiąją „Eurovizijos“ sceną žengė Norvegijos atstovas Alexanderis Rybakas su daina „That's How You Write a Song“.


A. Rybakas jau kartą laimėjo „Eurovizijos“ konkursą – prieš devynerius metus jis sulaukė didžiausio kada nors konkurse buvusio palaikymo ir surinko 387 taškus iš šalių dalyvių balsavimo. Šį kartą dainininkas visą Europą prie ekranų prikaustančiame konkurse klausytojus bandė užburti pozityvia melodija ir šokti verčiančiu ritmu, tačiau nepamiršo ir smuiko, kuriuo atliko solo partiją pasirodymo pabaigoje.

V. Nevieros/LRT nuotr.

Lažybų punktų statistikos puslapio Oddschecker.com duomenimis, Norvegija patenka į galimų dainų laimėtojų dešimtuką, tad po devynerių metų į „Eurovizijos“ muzikos ringą sugrįžęs A. Rybakas yra rimtas konkurentas.

Rumunija  „The Humans“ pasirodė su daina „Goodbye“. Grupę „The Humans“ sudaro šeši nariai – pagrindinė vokalistė Christina Caramarcu ir kartu su ja grojantys muzikantai. Scenoje kartu su grupe pasirodė ir juodi manekenai, užsidėję baltas kaukes. Ch. Caramarcu muzika susidomėjo visai neseniai – tik po to, kai išdrįso nutraukti daug vilčių teikusias komunikacijos studijas.

Kartu su ja scenoje pasirodė bosistas, pianistas, būgnininkas ir violančelistė. Anot muzikologo ir „Eurovizijos“ komentatoriaus Darius Užkuraičio, scenoje visko buvo šiek tiek per daug ir atrodė neskoningai.

Serbijai atstovauja „Sanja Ilić & Balkanika“ su daina „Nova Deca“. Nacionalinė atranka Serbijoje šiemet buvo surengta po devynerių metų pertraukos. Grupės lyderis Sanja Ilicius sėkmės sulaukė gana anksti, kai jo kūrinius ėmė dainuoti garsiausi Jugoslavijos atlikėjai.


1998-aisiais S. Ilicius sukūrė grupę „Balkanika“, kurios nariai groja senaisiais Balkanų muzikos instrumentais, o jų skambesį derina su moderniuoju poproku. Pastaraisiais metais grupė koncertavo visame pasaulyje, pradedant Rusija ir baigiant JAV, įskaitant ir Šiaurės Korėją.

San Marinui atstovauja Jessika ir Jenifer Brening su daina „Who We Are“. „Eurovizijos“ scenoje San Marinui atstovauja neeilinis kvartetas – dvi dainininkės ir du robotukai. Tiesa, galima spėti, kad pastarieji atstoja šokėjus, kurių scenoje nėra. Dainą „Who We Are“ atliko aktorė ir dainininkė Jessika, o repo dalį – 22 metų J. Brening, kuri vos aštuoniolikos laimėjo prestižinį EMMA muzikos apdovanojimą. Kaip teigė D. Užkuraitis, San Marinas jau seniai nėra patekęs į finalą, ir jis labai abejoja, ar šį kartą pavyks.

Danijai atstovauja „Rasmussen“ su daina „Higher Ground“. Danija į didžiausią Europos muzikinį konkursą išsiuntė 33 metų atlikėją Joną Flodagerį Rasmusseną kartu su keturiais pritariančiaisias vokalistais.


Konkursinė danų daina „Higher Ground“ buvo įkvėpta vikingo Magnuso Erlendssono istorijos. Vikingas atsisakė kovoti 1098 m. vykusiame mūšyje, nes buvo įsitikinęs, kad tai – beprasmis smurtas. Jis nepakluso tuomečiam valdovui ir elgesio kodeksui dėl savo įsitikinimų. Būtent šios vertybės atsispindi dainoje „Higher Ground“ – svarbu išmokti įsiklausyti ir toleruoti vieniems kitus, o konfliktus spręsti taikiai.

Rusijai atstovauja Julia Samoilova su daina „I Won‘t Break“.

J. Samoilovos bandymas atstovauti Rusijai yra jau antras per pastaruosius dvejus metus – pernai ji buvo išrinkta dainuoti „Eurovizijoje“ Kijeve, tačiau nebuvo įleista į Ukrainą. Į nepageidaujamų šalyje atlikėjų sąrašą dainininkė buvo įtraukta po koncerto aneksuotame Kryme.

V. Nevieros/LRT nuotr.

Tačiau Rusijos transliuotojas nusprendė laikytis J. Samoilovai duoto pažado ir be jokios atrankos ją išsiuntė į šiųmetinį konkursą Portugalijoje, kur ji atliko dainą „I Won`t Break“ sedėdama ant aukštos pakylos. Pasirodymą papildė du šiuolaikinio šokio šokėjai.

Moldovai atstovauja „DoReDoS“ su daina „My lucky day“. 

Trys atlikėjai susitiko gimtajame Rybnitsos mieste ir subūrė grupę „DoReDoS“, pavadintą pagal dvi pirmąsias muzikos natas. Pasirodyme buvo pasakojama apie meilės trikampį, o tiksliau – šešiakampį, nes scenoje dalyvavo tris poras imituojantys atlikėjai. Įdomu tai, kad eurovizinę dainą atlikėjams sukūrė rusų žvaigždė Filipas Kirkorovas, o D. Užkuraitis pastebėjo, kad šou jam patiko labiau nei rusišką popmuziką primenanti daina.

Olandijai atstovauja Waylonas su daina „Outlaw In `Em“. Waylono pseudonimą pasirinkęs Willemas Bijkerkas – prieš ketverius metus itin sėkmingai „Eurovizijos“ dainų konkurse pasirodęs atlikėjas – šįmet vėl atstovaus Olandijai.

Waylono kūrinys „Outlaw In `Em“ yra odė jo paties autentiškumui, taip pat – daugeliui jo herojų, kurie drįso būti išskirtiniai. Jis užaugo su muzikos industrijos maištautojų – Freddie Mercury, Jameso Browno, Waylono Jenningso ir Johnny Casho – atliekamais kūriniais.

Visuomenės dėmesio Waylonas sulaukė dar 2008 m., kai dalyvavo šou „Hollands Got Talent“. Jo pirmasis singlas „Wicked Way“ iš debiutinio albumo „Wicked Ways“ sulaukė didžiulės sėkmės ir pelnė kelis apdovanojimus.

Australijai atstovauja Jessica Mauboy su daina „We Got Love“. Australija išsirinko atlikėją, kuri didžiausio Europos dainų konkurso sceną išbandė jau prieš ketverius metus – tą kartą dainininkė savo šaliai atstovavo tik svečio teisėmis ir taip bandė įrodyti, kad Australija yra verta dalyvauti Senojo žemyno dainų konkurse.


Šiais metais J. Mauboy į „Euroviziją“ grįžta kaip dalyvė su daina „We Got Love“. Nors gal ir ne visiems žinoma, J. Mauboy laikoma viena geriausių Australijos atlikėjų. Muzikinę kelionę ji pradėjo 2006-aisiais, kai, būdama 16 metų, laimėjo dainų konkursą „Australian Idol“. Nuo tada J. Mauboy išleido penkis geriausiųjų dešimtuką pasiekusius albumus.

J. Mauboy turėjo galimybę keliauti ir dainuoti kartu su įžymiausiais pasaulio atlikėjais: Beyonce, Pitbulliu, Flo Rida, Snoop Dog bei Ricky Martinu. Gyvus dainininkės pasirodymus stebėjo buvęs JAV prezidentas Barackas Obama, JAV televizijos žvaigždė Oprah Winfrey bei amerikiečių komikė bei laidų vedėja Ellen DeGeneres.

V. Nevieros/LRT nuotr.

Gruzijai atstovauja „Ethno-Jazz Band Iriao“ su daina „For You“. Išskirtinio repertuaro grupė „Eurovizijoje“ atliko tradicinės gruziniškos muzikos elementų pripildytą dainą, kurią paįvairino džiazo skambesiu. Grupės pavadinimas kilo iš dviejų frazių „Iriao-uruao“, kurios vartojamos atliekant gruzinišką etnomuziką.

Grupės lyderis Davidas Malazonia yra vienas pirmųjų šalies atlikėjų, pristačiusių būtent tokį muzikos žanrą. Nuo 2013 m. grupė tapo žinoma visoje Gruzijoje ir pradėjo koncertuoti daugelyje džiazo festivalių.

Lenkijai atstovauja dainininkai Gromee ir Lukas Meijeris su daina „Light Me Up“. Mūsų kaimynams atstovauja tarptautinis lenko ir švedo duetas. Gromee kilęs iš Krokuvos, o Lukas Meijeris – iš Stokholmo. Atlikėjas iš Lenkijos jau yra išleidęs dvigubą platininį ir auksinį singlus bei apšildęs Davidą Guettą, Enrique Iglesią, Alaną Walkerį ir Mariah Carey.

V. Nevieros/LRT nuotr.

L. Meijeris priklauso grupei „No Sleep For Lucy“. Dainuodamas su šia grupe jis atrado savo dainavimo bei melodijų kūrimo stilių, todėl, atlikdamas bet kokius kūrinius, išlaiko savitą manierą ir vokalą.

Maltai atstovauja Christabelle su daina „Taboo“. 26 metų dainininkė į „Euroviziją“ atkeliavo su svarbia žinute – konkursinės dainos „Taboo“ tema susijusi su stereotipų apie psichikos sveikatą laužymu. Dainos pagrindinė mintis ta, kad žmonės neturi kentėti vieni ar bijoti pasipasakoti apie emocinius sunkumus.

Atlikėja Christabelle į didįjį konkursą bando patekti jau nuo 2014 m. – šis, ketvirtasis kartas, buvo sėkmingas. D.Užkuraitis pripažino, kad nesitikėjo tokios dainos iš Maltos ir gerąja prasme nustebo.

Vengrijai atstovauja grupė AWS su daina „Viszlát Nyár“. Grupė pasakojo, kad ši daina yra apie netektį, kuri palietė grupės vokalistą – jis neteko savo tėvo. „Niekas nėra tam pasiruošęs ir tik vėliau supranti, kad reikia su tuo susitaikyti. Tai tema, apie kurią nemalonu, bet reikia kalbėti. Neturėtume bijoti“, – taip dainuoja grupė AWS, įkurta 2006 m.


Tai – viena geidžiamiausių gyvai metalą grojančių grupių Vengrijoje. AWS 2006 m. sukūrė grupelė paauglių, kurie šiandien gali pasidžiaugti didžiule sėkme – daugiau nei 12 metų intensyvių gastrolių po Vengriją ir užsienio šalis.

AWS pasižymi energingais ir įvairiapusiškais pasirodymais, jungiančiais metalo, psichodelinio roko, alternatyvaus ir postroko stilius. Ši žanrų gausa, kaip teigia patys atlikėjai, yra pagrindinis įrankis, leidžiantis išreikšti platų emocijų spektrą – nuo pykčio iki stipraus džiugesio.

Latvijai atstovauja Laura Rizzotto su daina „Funny Girl“.

V. Nevieros/LRT nuotr.

Latviams atstovauja latviškų ir braziliškų šaknų turinti dainininkė L. Rizzotto. Dainos „Funny Girl“ muzikos ir žodžių autorystė priklauso pačiai atlikėjai, kuri į kūrinį sudėjo savo tikrą gyvenimišką patirtį – apie tai, kaip įsimylėjo savo geriausią draugą. Dainininkė sako, kad jos daina – popmuzikos kūrinys su soulo prieskoniu.

Koncertuoti Brazilijos gatvėse Latvijai šiemet „Eurovizijos“ konkurse atstovausianti L. Rizzotto pradėjo būdama vos 15 metų. Tuomet ją pastebėjo viena didžiausių muzikos įrašų kompanijų. Tai lėmė, kad galiausiai atlikėja koncertavo su Demi Lovato, o Jennifer Lopez ji mokė dainuoti portugalų kalba.

Švedijai atstovauja Benjaminas Ingrosso su daina „Dance You Off“. Švedijoje gimęs itališkų šaknų turintis 20-metis B. Ingrosso greitai surado savo vietą muzikos industrijoje – pats pianinu ir gitara groti išmokęs atlikėjas visą savo vaikystę leido lavindamas muzikinį talentą. Ir tai atsipirko – būdamas devynerių, jis įrašė pirmąjį savo auksinį hitą.


Šiuo metu B. Ingrosso yra vienas populiariausių Švedijos popatlikėjų. „Spotify“ platformoje jo dainos perklausytos 25 mln. kartų, jis gali pasigirti ir platininiu bei auksiniais singlais.

Juodkalnijai atstovauja Vanja Radovanovicius su daina „Inje“. 26 metų atlikėjas per pastarąjį dešimtmetį pasiekė netikėtas aukštumas – tapo vienu žinomiausių dainininkų Juodkalnijoje, pradėjo rašyti dainas ne tik sau, bet ir kitiems atlikėjams, o praėjusiais metais išleido pirmą solinį albumą „Svi životi moji“. „Eurovizijoje“ pristatoma daina „Inje“ – taip pat autorinė V. Radovanoviciaus kūryba.

Slovėnijai atstovauja Lea Sirka su daina „Hvala, ne“. Dvi dukras auginanti 28 metų L. Sirk motinystę derina su muzikine karjera ir jau tris kartus bandė patekti į „Eurovizijos“ didįjį konkursą – trečiasis buvo laimingas. Muzikuoti pradėjo dar vaikystėje, o 2005-aisiais buvo apdovanota kaip daug žadantis jaunasis talentas tarptautiniame konkurse.


Ne naujokė ji ir didžiosios „Eurovizijos“ scenoje: L. Sirk konkurse dukart dalyvavo kaip pritariančioji vokalistė. 2014-aisiais ji lydėjo Tinkarą Kovač į Kopenhagą, o 2016-aisiais į sceną Stokholme lipo kartu su ManuElla. Lisabonoje dainininkė atliks dainą „Hvala ne!“, kurią parašė kartu su Tomy DeClerque.

Ukrainai atstovauja MELOVIN su daina „Under The Ladder“. „Niekas kitas, tik tu gali save uždegti ir veikti. Turi padaryti sprendimą ir būti drąsus“, – dainuoja 21 metų atlikėjas MELOVIN, savo slapyvardį susigalvojęs sudėlioti iš angliško Helovino pavadinimo ir anglų dizainerio Alexanderio McQuenno vardo.


Dainininkas prieš dalyvaudamas „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje daug kartų bandė patekti į televizijos dainų konkursus, tačiau sėkmė aplankė tik 2015 m., laimėjus „X faktorių“ Ukrainoje.

MELOVIN ne tik susikūrė konkursinę dainą, bet ir režisavo savo pasirodymą scenoje, o jam padėjo 2016 m. laimėtojos Jamalos choreografas.

Antrasis pusfinalis – gerokai silpnesnis

Lisabonoje esantis LRT TELEVIZIJOS žurnalistas Modestas Naudžius teigia manantis, kad antrajame pusfinalyje konkurso nugalėtojo tikrai nėra: „Man asmeniškai buvo sunku iš visų 18 dainų išsirinkti 10 geriausių. Rodos, kad antrasis pusfinalis gerokai silpnesnis. Laimėtojas yra pirmajame pusfinalyje arba tarp penkių iš karto į finalą patekusių didžiųjų šalių.“

Anot M. Naudžiaus, neabejotina antrojo pusfinalio favoritė – Australijos atlikėja Jessica Mauboy, jai vieninteliai arenoje skambėjo tiek daug aplodismentų. Žurnalistas priduria, kad nors konkurso favoritų šiame pusfinalyje nėra daug, pasirodymai įdomūs ir įvairiapusiški.

„Scenoje išvysime neblogai pasirodysiančius skandinavų atlikėjus – visiems puikiai žinomą A. Rybaką, vikingus primenančius danus, taip pat ir švedų atlikėją, kuris neabejotinai pateks į finalą, o daina taps vasaros hitu. Bus daug įspūdingo gruziniško daugiabalsio dainavimo, balkaniškų dainų, atliekamų gimtąja kalba. Rusijos atstovės pasirodymas daina nepalieka didelio įspūdžio – dainoje girdisi daugiau pritariančiojo vokalo, o ne jos pačios balsas“, – LRT TELEVIZIJAI ketvirtadienio popietę kalbėjo M. Naudžius.

Pasak jo, sunku pasakyti, kaip pasiseks kaimynams latviams – atlikėjos L. Rizzotto balsas stiprus, tačiau pasirodymas nepakankamai įsimenamas.

Žurnalistas tikina, kad įvairiuose „Eurovizijos“ forumuose bandoma atspėti, kam kitais metais bus dėkojama už gražų renginį – Nikosijai, Prancūzijai, o gal Vilniui.

Lažybų kontorų duomenimis, I. Zasimauskaitės prognozių gerėjimo  spurtas – neįtikėtinai didelis. Dabar favoritų penketukas išsidėstęs taip: Kipras, Norvegija, Izraelis, Prancūzija ir Lietuva. Tačiau M. Naudžius pabrėžia, kad praėjusiais metais iki pat finalo Salvadoras Sobralis nebuvo konkurso lyderis ir tik finalo ryte jis pasiekė pirmąją vietą, tad ši rikiuotė tikrai keisis.

GALERIJA

  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
  • „Eurovizijos“ antrasis pusfinalis: paaiškėjo visi I. Zasimauskaitės varžovai
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS