Filmą „Siaubo festas“ pamatę kritikai: nuo šiol kitaip žiūrėsite į siaubo kambarius | kl.lt

FILMĄ „SIAUBO FESTAS“ PAMATĘ KRITIKAI: NUO ŠIOL KITAIP ŽIŪRĖSITE Į SIAUBO KAMBARIUS

  • 0

Kad patirtum pačius aštriausius jausmus, nebūtina laukti Helovino. Jau šį savaitgalį į kino teatrus atkeliauja serialo „Vaikštantys numirėliai“ kūrėjų siaubo kupinas trileris „Siaubo festas“.

Šio žanro mėgėjai filmo premjeros laukia ne tik dėl pasirodžiusio intriguojančio anonso, bet ir dėl to, kad kaukę pagrindiniam personažui kūrė tie patys grimo meistrai, kurie išgarsėjo dėl žudikų įvaizdžių juostoje „Klyksmas“ bei „Mirties diena“. Tačiau pasirodžiusios filmo recenzijos duoda suprasti, kad tie, kurie pamatys „Siaubo festą“, nuo šiol visiškai kitomis akimis žvelgs į siaubo kambarius atrakcionų parkuose...

Filme pasakojama istorija, kaip į nedidelį Amerikos miestelį atkeliauja siaubo atrakcionų parkas. Kadangi ant nosies Helovinas, šešeri filmo herojai – trys vietinių jaunuolių poros – net neabejoja, kad tai idealus pasirinkimas praleisti puikų vakarą.

Nenorėdami prarasti nė minutės, šešeri paaugliai iškart pasineria į siūlomus pasilinksminimus. Netrukus vienas atrakcionas priverčia juos pasijusti nepatogiai. Mat tiesiai prieš jų akis nužudoma mergina. Aišku, tai – tik vaidinimas, bet koks realistiškas! Netrukus panašus scenarijus pasikartoja kitame atrakcione. Paauglių nuotaika dar labiau subjūra. O galų gale paaiškėja, kad visa tai – toli gražu ne vaidinimas. Parke siautėja žudikas, kuris dabar nusitaiko į juos.

„Nemeluoju, nuo šiol manęs niekas nepamatys jokiame atrakcionų parke. Užteko suvaidinti šioje juostoje, kad suprasčiau, jog mano nervai per silpni tokioms pramogoms. Ypač, kai nuo šiol ant kiekvieno kampo vaidensis žudikai“, – sako Amy Forsyth.

Jai pritaria ir drauge vaidinę kolegos. Pasak jų, iš tiesų pažiūrėję šį trilerį, dauguma visiškai kitomis akimis pažvelgs į šią kraują stingdančią pramogą.

„Siaubo festas“ Lietuvos didžiuosiuose ekranuose – jau nuo šio penktadienio, spalio 19 dienos.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS