I. Zasimauskaitės stilistė: vaizdas scenoje dar tikrai keisis | kl.lt

I. ZASIMAUSKAITĖS STILISTĖ: VAIZDAS SCENOJE DAR TIKRAI KEISIS

Sekmadienį pirmojoje repeticijoje didžiojoje Lisabonos scenoje dalyvavusi Ieva Zasimauskaitė vilkėjo ilgu šviesiai rožiniu sijonu ir laisvu megztuku, tačiau tai nėra tas vaizdas, kurį išvys viso pasaulio žiūrovai pirmojo pusfinalio transliacijos metu. Taip sako I. Zasimauskaitės įvaizdžiu besirūpinanti dizainerė Vida Strasevičiūtė.

„Vienintelis dalykas, susijęs su I. Zasimauskaitės finaline suknele, kurį matėme vakarykščiame įvaizdyje, yra spalvinė gama bei sijono medžiagiškumas. Repeticijos metu turėjome turėti kažką panašaus į suknelę, kurią išvysime pusfinalyje, bet nenorėjome jos nudėvėti bei galutinį įvaizdį išlaikyti paslaptyje“, – pasakoja I. Zasimauskaitės stiliumi šiuo metu besirūpinanti dizainerė V. Strasevičiūtė.

Anot jos, panašios spalvinės gamos drabužius repeticijos metu pageidauja matyti „Eurovizijos“ transliacijos komanda, nes pagal tai sprendžiama, ar parinktas tinkamas pasirodymo apšvietimas.

Dizainerė priduria, jog į antrąją repeticiją Lietuvos atstovė eis apsirengusi panašiai. „Sijoną išlaikysime tą patį, šiek tiek keisime ansamblio viršų, kad nebūtų nuobodu. Galutinį įvaizdį išvysime gegužės septintąją, generalinės repeticijos metu. Iki tol galiu pasakyti tik tiek, kad megztinio tikrai nebus“, – kalba V. Strasevičiūtė.

Dizainerė tikina, jog pusfinalyje, kurį transliuos kone viso pasaulio televizijos, atlikėjos įvaizdis skirsis nuo to, kurį matėme nacionalinės atrankos finale Lietuvoje. Jos teigimu, suknelės bus panašios dėl lengvo kritimo bei tam tikrų detalių pečių linijoje, bet rūbo audinys ir ilgis bus kitokie.

Galutinį įvaizdį išvysime gegužės septintąją, generalinės repeticijos metu.

V. Strasevičiūtės teigimu, sprendžiant dėl įvaizdžio daug dėmesio skiriama pačios atlikėjos nuomonei. „Labai taikomės prie Ievos, nes itin svarbu, kad ji patogiai ir gerai jaustųsi scenoje. Ji yra pasakiusi, jog jei jaučiasi nepatogiai, negali būti savimi, todėl klausiame jos nuomonės.

Kuriant sceninį įvaizdį, vyko bendras darbas tiek su Ieva, tiek su Rasa Micachiene. Rasa, kaip pasirodymo režisierė, turėjo duoti patvirtinimą bet kuriam mūsų sprendimui. Galbūt kaip stilistai būtume priėmę kiek kitokius sprendimus, bet tai yra bendro darbo rezultatas“, – pažymi specialistė, suknelę pasirodymui kūrusi drauge su kolega Thomu Bara.

Anot visažistės Mildos Butkevičienės, dėl atlikėjos šukuosenos ir makiažo galutinis sprendimas dar nėra priimtas. „Pasirodymo metu I. Zasimauskaitė bus palaidais plaukais, tik dar nenuspręsta, ar matysime garbanas. Per repeticijas pabandysime kelis variantus, pažiūrėsime, kaip geriau atrodo scenoje, kaip ji pati smagiau jausis.

Vakar makiažas buvo labai paprastas, dieninis. Turime įvairių minčių, pabandysime kelis variantus ir tuomet nuspręsime, koks bus ryškumas“, – sako M. Butkevičienė.

GALERIJA

  • I. Zasimauskaitės stilistė: vaizdas scenoje dar tikrai keisis
V. Nevieros / LRT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

666

reikia kad nedarytu jokio sou ten o pasirodytu taip pat kaip lt ,sedetu ant zemes ir dainuotu

europa bus pritrenkta

ši panelė su hari krišnos sijonėliais sėkmės

Xxx

Makiazas labai svarbu. Tada gal nesimatys jos issekimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS