Italiją šokiravo krauju pravirkusi Marijos statula | kl.lt

ITALIJĄ ŠOKIRAVO KRAUJU PRAVIRKUSI MARIJOS STATULA

  • 6

Italijos politikus, mokslininkus ir dvasininkus sukrėtė neįtikėtinas reiškinys - krauju pravirko Marijos statula!

Jie negali paaiškinti šio fenomeno, kuris absoliučiai paneigia visus fizikos dėsnius. Kol kas šis faktas itin akylai slepiamas nuo visuomenės, siekiant, kad šalyje ir visoje Europoje nekiltų suirutė bei masinis tikinčiųjų plūsmas į Romą.

Krauju verkiančią statulą tiriantys mokslininkai negali patikėti, kad palyginti nedidelė plastikinė statula per valandą išverkia net 9 litrus tikro žmogiško kraujo. O įdomiausia tai, kad visi, prisilietę prie statulėlės ar bandantys ją ištirti, netrukus patiria keistus gyvenimo pokyčius bei išbandymus.

Taip prasideda naujas, šokiruojantis ir kontraversiškas serialas “Stebuklas” (ital. „Il Miracolo“), kurį vos prieš kelis mėnesius pristatė kultinio “Jaunojo popiežiaus” kūrėjai. Vaizdo transliacijų internetu platformoje tvplaypremium.lt rodomas serialas atvirai atskleidžia dar nematytą politikos ir religijos pusę, apie kurią šių profesijų atstovai viešai niekada nedrįstų net užsiminti.

Seriale visuomenei atveriamos akys kokios intrigos iš tiesų verda politikos koridoriuose ir kokia yra tikroji dvasininkų moralė bei kruopščiai slepiamas gyvenimas. Ką realiai išgyvena religijai pasišventę kunigai ir kaip jų seksualinio gyvenimo slopinimas prasiveržia agresija ir prievarta? Kokios yra tikrosios dvasininkų sąsajos su mafija bei prostitucija? Kaip gyvena jų nesantuokiniai vaikai, o jie patys skęsta lošimų liūne? Visa tai lyg ir girdima viena ausimi, tačiau niekada nebuvo parodyta taip aiškiai ir atvirai.

„Stebuklo“ istorija iš esmės supurtė katalikybės lopšiu vadinamos Italijos ir viso pasaulio dvasininkus. Atskleidę pačias skaudžiausias ir slapčiausias pateptųjų nuodėmes, serialo kūrėjai užsitraukė itin didelį jų pyktį ir matyt jau jokiomis maldomis jo neišsipirks.

Aukščiausi politikai jį taip pat žiūrėjo prikandę liežuvius, mat čia parodoma tai, ko visuomenė niekada nemato ir nesužino. Žiūrovai kaip sutarę sako, kad taip išnarplioti politikos užkulisius galėjo tik be galo drąsūs ir susidorojimo nebijantys kūrėjai. Ir nors po serialo ne vienas garsus žmogus vis tik tyliai pripažino, kad dienos šviesą išvydę skauduliai yra tikra tiesa, tačiau pasisakyti viešai niekad nedrįstų, nes tai sukeltų tikrą revoliuciją.

„Stebuklas“ žiūrovui yra tikras stebuklas ir dėl to, kad ne tik nuima rožinius akinius apie realybę, bet ir labai stipriai priverčia susimastyti apie tai, kas vyksta jų pačių gyvenime. Italijos visuomenė buvo bene papurtyta fiziškai, nes į akis tėkšta ir labai nepatogi tiesa apie daugelio jų pačių silpnybes. Tai tarsi garsus skambutis, priverčiantis permastyti tikrąsias vertybes ir kiek jų belikę mus supančioje aplinkoje.

Šio sukrečiančio serialo niekas nebepajėgia sulaikyti tarp šalies sienų. „Stebuklas” jau debiuto dieną tapo vienu geidžiamiausių serialų Europoje bei Amerikoje bei toliau yra skubiai verčiamas į kitas kalbas. Šis kontraversiškas kūrinys jau yra pasiruošęs išbandyti ir Lietuvos žiūrovus. Platformoje tvplaypremium.lt jau galima pamatyti visas 8-ias intriguojančias „Stebuklo” serijas, kurias žiūrint vietoj spragėsių vis tik labiau pravers gaivaus vandens stiklinė.

GALERIJA

  • Italiją šokiravo krauju pravirkusi Marijos statula
Filmo kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Sarmatas

Eilinis smegenų plovimas, šventikai pinigu nebesurenka, į kryžiuočių bažnyčias mažai kas beeina.

KALEDOS

tikiu DIEVU o kunigais tiket nezinau

O as

Tiesiog isitikinau,kad kazkas mus valdo..is aukstybiu. Daug padejo,kai jau nebetekau nei jegu nei tikejimo,,kai viska perejau,kasdien vis gerejo gyvenimas,kartais galvoju tikrai ivyko stebuklas.Tikrai reikia daug melstis...Dievulis mus myli visus..tik reikia sirdimi tiketi ir daryti gerus darbus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS