J. Statkevičius apie mados užkulisius: modelis yra darbinis arklys | kl.lt

J. STATKEVIČIUS APIE MADOS UŽKULISIUS: MODELIS YRA DARBINIS ARKLYS

  • 1

„Modelis yra darbinis arklys, kurį labai varo ir ne visoms taip pasiseka, kaip garsiausioms Lietuvos manekenėms Editai Vilkevičiūtei, Ditei Antanaitytei ar Svetlanai Griaznovai“, – sako dizaineris Juozas Statkevičius.

Ateinančią savaitę savo mados namų 30-mečiui specialų šou rengiantis dizaineris Juozas pirmą kartą sutiks atsakyti į keletą klausimų apie prieš metus žuvusį modelį Dovilę Didžiūnaitytę. Kraupus sutapimas, tačiau būtent praėjusių metų Juozo rengtas jubiliejinis šou tapo paskutiniu Dovilei. Dizaineris taip pat papasakos apie juodą ir sekinantį modelio darbą bei užkulisius. To, ko ryškioje ir viliojančioje mados pasaulio vitrinoje niekas nemato.

„Trokštančios būti modeliu turi suprasti, kad vien nepriekaištingo kūno, plaukų ir odos – nepakanka. Turi būti nepaprastai darbštus, visada laiku, visada vietoje ir klusnus. Jei merginai rūpi ar palaidinė kurią turės demonstruoti, permatoma, o batai, kuriuos dėvės – keliais dydžiais per maži, ačiū, viso gero! Skamba žiauriai? Labai, bet jei ne tu, ateis kitas....“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ jau šį antradienio vakarą 20 val.per LNK pasakos J. Statkevičius.

Tuo metu prieš metus žuvusio modelio dėdė Arūnas Pakulevičius atskleis, kaip šiandien gyvena modelio mama. „Ji metus išgyveno tik vaistų ir psichoterapeuto padedama“, – pasakos Arūnas. Dovilės dėdė, kaip ir šeimą atstovaujantis advokatas Gintaras Černiauskas, neslėps pasipiktinimo, kad praėjus metams modelio byla iki šiol nepasiekė teismo...

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį antradienio vakarą 20 val.per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

As

Tikra tiesa pati maciau Niujorke per mados savaite.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS