A. Jagelavičiūtė: nemeluosiu, man svarbu patikti vyrams | kl.lt

A. JAGELAVIČIŪTĖ: NEMELUOSIU, MAN SVARBU PATIKTI VYRAMS

  • 2

Itin moteriška, su ilgų plaukų šukuosena – tokią Agnę Jagelavičiūtę galima sutikti šiomis dienomis. 37-erių Agnė neslepia, kad išvaizdos pokyčiai – neatsitiktiniai, bėgant metams ji ima jaustis moteriška ir seksuali.

„Ar man svarbu patikti vyrams? Jei sakyčiau, kad visai nesvarbu, būtų kažkoks melas. Paprasčiausiai nori, kad žmonės tau jaustų simpatiją. Bet jei kalbėti apie desperatišką norą būti gražiai visiems diedams tai – ne, net ne arti”, – šį pirmadienio vakarą 21 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki…” prisipažins A. Jagelavičiūtė.

A. Jagelavičiūtė Lietuvoje vadinama žmogumi, kuris bene geriausiai sugeba išnaudoti savo žinomumą. Socialiniuose tinkluose ji turi daugiausiai sekėjų iš visų lietuvių – apie 200 tūkstančių, ir neslepia, iš to ji uždirba dešimtis tūkstančių eurų.

Ryški, drąsi, garsiai kalbanti ir itin pasitikinti savimi – daug kas pasakytų, kad tokiai moteriai nelengva sukurti šeimą, nors kartu su antruoju vyru Mantu Volkumi jie jau penkerius metus kartu. Bendraamžių pora kartu su trejų sūnumi Leonu gyvena didžiuliame bute sostinės centre. Tiesa, nuomojamame.

„Gerai gyventi noriu šiandien, o ne senatvėje, todėl negailiu pinigų kokybiškam maistui ir kelionėms”, – sako Agnė. Tiesa, ir užėjus į stilistės drabužinę ne vienai merginai pasidarytų silpna – Agnė nėra batsiuvys be batų.

Agnei nepriimtini dabar itin populiarių moteriškumų mokyklų patarimai, kad moteris turi su vyru kalbėti švelniu balsu, būti nuolanki. Agnė bando Lietuvoje įkvėpti moteris būti kitokiomis, todėl ėmėsi vadovauti žurnalui “Aš Ikona”, kuriame rašoma apie drąsias, tvirtai per gyvenimą žengiančias, nenuobodžias ir žinančias ko nori iš gyvenimo moteris. Ir apie vyrus, kurie sugeba būti tikrais lyderiais versle, šeimoje ir visuomenėje.

„Be abejo, namie aš nesu griežta vadovė, kaip darbiniame susirinkime, todėl viešos kalbos, kad mano vyras ramaus ir gero būdo, o aš ta, prie kurios reikia taikytis, iš piršto laužtos”, – sako Agnė.

Jei pykstatės su vyru ir galvojate apie skyrybas, pabandykite pakeisti plaukų spalvą. Gal to ir pakaks šiam gyvenimo etapui. 

Stiliaus platformoje „Stiliusos“ patarianti lietuviams ką rengtis, Agnė geriau nei bet kas kitas žino, kad moteriai daili išvaizda gali išspręsti ne vieną gyvenimo problemą. „Jei pykstatės su vyru ir galvojate apie skyrybas, pabandykite pakeisti plaukų spalvą. Gal to ir pakaks šiam gyvenimo etapui”,  – sako Agnė.

„Skamba kaip banalybė, bet aš išmokau mylėti savo trūkumus, – sako Agnė. – Dabar savo išvaizda esu patenkinta labiau nei kada nors gyvenime.”

Nors iš tiesų nemažai Agnės bendraamžių galėtų pavydėti jai tobulos figūros, tačiau pati moteris sako, kad jos liekna figūra tėra daugybę metų trunkančios dietos rezultatas. Agnė jau net neprisimena tokio laiko, kai leido sau valgyti kiek tik telpa, gal tik paauglystėje.

Agnė atvira – ji parašė tris kulinarines knygas, nes visą gyvenimą turėjo kontroliuoti, ką valgo, kad išlaikytų puikias kūno linijas. Tačiau dabar savo vyrui ir sūnui ji gamina bene kasdien – mažasis Leonas išragavo jau kone visus patiekalus iš naujausios knygos, kurią kartu su žinomu kulinaru Alfu Ivanausku Agnė išleido galvodama apie mamas, kurios, kaip ir ji pati, priverstos kasdien suktis virtuvėje.

GALERIJA

  • A. Jagelavičiūtė: nemeluosiu, man svarbu patikti vyrams
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

paukstis

kokius ji pamokimus gali duoti pati neisaukleta grubi ir dar girtuokle jeigu drista iseiti i scena tai koks gali buti pavyzdis geriau pasisleptu

Palaikanti...

Saunuole Agne, kad neperka nuosavo busto, o nuomojasi ir pinigus isleidzia ne paskoloms apmoketi, o kelionems...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS