K. Zvonkuvienė: galvojau, kad nenoriu gyventi, nes niekam nepatinku | kl.lt

K. ZVONKUVIENĖ: GALVOJAU, KAD NENORIU GYVENTI, NES NIEKAM NEPATINKU

  • 8

Katažina Zvonkuvienė – neabejotinai viena charizmatiškiausių, energingiausių ir linksmiausių šalies dainininkių. Nors pati moteris tikina, kad gyvenime jai teko patirti nemažai sunkumų, dabar iš jos veido nedingsta plati šypsena.

Gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“, rodomos sekmadieniais 18 val.per TV3, kūrėjams atlikėja papasakojo ne tik apie jaunystėje kamavusius ir savimi abejoti privertusius kompleksus, bet ir apie meilę muzikos prodiuseriui Deivydui Zvonkui bei motinystę.

Nors dabar nuolat besišypsanti K. Zvonkuvienė jaučia pilnavertę laimę, atskleidžia, kad taip buvo toli gražu ne visada.

„Prieš pirmą klasę mane tėvai sugalvojo nuskusti plikai, nes mano plaukai neaugo. Iš manęs pradėjo tyčiotis, nuo to viskas prasidėjo – įsikaliau į galvą, kad esu baisi, negraži. Ir paauglystėje kovojau su kompleksais, neslėpsiu, buvo visokių minčių, galvojau, kad nenoriu gyventi, nes niekam nepatinku“, – atviraus dainininkė.

Mes nevaidiname vienas prieš kitą, gerbiame vienas kitą, mylime vienas kitą, stengiamės vienas dėl kito.

Nors nuo vaikystės norėjo stovėti scenoje, stebėdama kitas garsenybes Katažina tam nesijautė pakankamai graži ir visuomet stengėsi maskuoti savo trūkumus, tačiau vėliau atrado savyje stiprybės. „Supratau, kad man gerai sekasi muzikoje. Ten, kur važiuoju koncertuoti, mane vertina ne už mano išvaizdą, o už mano talentus, mano bendravimą“, – prisimins žvaigždė.

Laidoje K. Zvonkuvienė papasakos ne tik kaip jai pavyksta suderinti intensyvų darbo grafiką su mamos bei žmonos pareigomis, kokias patirtis jai suteikė motinystė, bei kaip jai ir D. Zvonkui pavyksta išsaugoti meilę, prisimins pirmąjį judviejų pasimatymą bei santykius ištikusias krizes.

„Mes nevaidiname vienas prieš kitą, gerbiame vienas kitą, mylime vienas kitą, stengiamės vienas dėl kito. Santykių sėkmė yra mūsų paprastume ir tame, kad išmokome priimti vienas kitą“, - sakys K. Zvonkuvienė.

Daugiau nei prieš metus dvynukų su D. Zvonkumi susilaukusi Katažina atskleis esanti kaip niekuomet laiminga. „Prisimenu savo pirmus žodžius po gimdymo – tai pilnatvė! Dabar jaučiuosi absoliučiai laiminga. Kai buvo rizika prieš gimdymą juos prarasti, meldžiausi, kad neduok, Dieve, iš manęs juos atimsi, aš neišgyvensiu “, – graudinsis Katažina.

GALERIJA

  • K. Zvonkuvienė: galvojau, kad nenoriu gyventi, nes niekam nepatinku
  • K. Zvonkuvienė: galvojau, kad nenoriu gyventi, nes niekam nepatinku
  • K. Zvonkuvienė: galvojau, kad nenoriu gyventi, nes niekam nepatinku
  • K. Zvonkuvienė: galvojau, kad nenoriu gyventi, nes niekam nepatinku
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

GYVENIMO DESNIS

O JINAI MAN LABAI PATINKA kaip moteris tikra saunuole ZMOGUS NEPAGAL ISORINE GROZI GRAZUS O PAGRINDAS VIDINIS GROZIS SUOM GYVENTI VISA GYVENIMA O ISORE GREIT PRAEINA CIA TUSTI ZMONES NESUPRANT [[[[[[[KITA GYVENIMA GALIT BUTI LIKIMO NUBAUSTI PATYS GAUSIT TO IS KO JUOKETES KARMA VEIKIA VISUS BUKIT ATSARGUS SU IZEIDIMAIS ZMONIU ATZILGIU

Guodėjas

Nesvarbu kad tu baisi.Gal tavyje yra ir kažko gero.

Algis

Visi zmones skirtingi, idomus ir reikalingi. Katazina kaip ir visos moterys turi trukumu ir privalumu. Prie ko cia tie groziai. Tik Lietuvoj, gal Rusijoj pagridine moters vertybe yra grozis o ne asmenybe. Daug grazuoliu nugyvena baisu gyvenima, be to vienam grazi o kitam negrazi , visiems nei geras nei grazus nebusi tai ko del to pergyvent.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS