K. Costnerio planuose – vesternas močiutei garbei | kl.lt

K. COSTNERIO PLANUOSE – VESTERNAS MOČIUTEI GARBEI

Holivudo aktoriaus ir režisieriaus Kevino Costnerio galvoje sukasi įvairiausi filmų projektai. Nors neperšokus griovio apie planus kalbėti neįprasta, šis kino aktorius garsiai paskelbė ketinantis sukurti vieną filmą savo močiutės garbei ir atminimui.

Dviejų „Oskarų“, trijų „Auksinių gaublių“ ir vieno „Emmy“ laureatas paatviravo, kad šiuo metu jį labiausiai uždega mintis sukurti vesterną, atskleidžiantį moterų gyvenimą Laukiniuose Vakaruose, sunkią jų padėtį. „Moterims labai sunku, bet tai taip vaizdžiai parašyta, kad paklausi savęs: Ar aš būčiau išgyvenęs tokioje epochoje?“ - apie būsimo filmo scenarijų kalbėjo K.Costneris. Jis pridūrė ketinąs šio filmo kūrimo darbais užsiimti 2017-ųjų gegužę.

„Aš žinau, kad mano močiutė buvo išnaudojama senelio iki pat savo mirties. Jai tebuvo 43-eji, kai mirė, ir jam ji padovanojo 13 vaikų. Vakaruose moterys dirbdavo iki mirties ir tai joms tikrai nebuvo lengva“, - pasakojo K.Costneris.

K.Costneris neabejoja, kad jo filmas patrauks garsių Holivudo aktorių dėmesį. „Stengiuosi sukurti tokius vaidmenis, kad geri aktoriais ir moterys norėtų juos įgyvendinti“, - sakė režisierius. Jis pridūrė nebijantis įtraukti temas, kurios visuomenėje sukeltų aršias diskusijas. Prieš porą metų jis pats prodiusavo ir finansavo filmą „Juoda arba balta“, kurį atsisakė prodiusuoti didžiosios kino studijos. Juostoje aktorius įkūnijo senelį, kovojantį dėl anūkės metisės globos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS