Kodėl šokėją R. Židonytę vadina bėgančia nuotaka? | kl.lt

KODĖL ŠOKĖJĄ R. ŽIDONYTĘ VADINA BĖGANČIA NUOTAKA?

  • 3

Žinoma  šokėja, dažna TV projektų dalyvė  Rasa Židonytė ilgą laiką buvo dingusi iš televizijos eterio. Net kelis metus tylėjusi apie asmeninius savo santykius, šiandien moteris prabyla apie naują gyvenimo etapą. Jame – mylimas ir mylintis vyras, dviejų metukų dukrytė Paulina ir naujas darbas.

Rasa dabar kalba apie tai, kaip ji auklėja savo dukrytę, kuo sužavėjo Karolį, kad šis nusprendė pirštis po mėnesio pažinties, ir kodėl šiandien ją galime vadinti bėgančia nuotaka. Mat tuoktis ji nenori. 

„Kitos apsiverkia iš laimės. Vau! Giriasi visiems – žiūrėk, žiedelis. O man vestuvės absoliučiai nereikalingas dalykas. Kičas kažkoks”, – prisipažįsta Rasa.

Kitos apsiverkia iš laimės. Vau! Giriasi visiems – žiūrėk, žiedelis. O man vestuvės absoliučiai nereikalingas dalykas. Kičas kažkoks.

LNK laidoje „Bus visko“ moteris papasakos apie savo reakciją sužinojusi, kad vyras peršasi: „Jis išsitraukė žiedą, o aš galvoju: „oh my god, oh my god“. Ką čia dabar sakyti? Pasakysiu „ne“, bus konfliktas. Tu juk nenori skirtis su žmogumi, bet nenori ir lėkti prie altoriaus išpūstomis akimis. Todėl iš pradžių kartojau „ne, ne, ne“, bet paskui jį apkabinau ir galvoju: „koks „ne“, pasakyk bent kartą „taip“. Užmovė jis man žieduką ir tiek. Bet jei nebūtų užmovęs, nemanau, kad būtų kažkas kitaip“. 

Tokia moters reakcija į žiedą buvo dėl to, kad ji manė, jog Karolis peršasi „iš reikalo“. Mat tuomet moteris jau laukėsi. Todėl Rasa atskleis ir savo jausmus, kurie užplūdo ją, išgirdus didžiąją naujieną. Taip pat papasakos apie ypatingą dukros auklėjimą. Mažoji Paulina jau lanko anglų kalbos mokyklėlę, o pagrindinis Rasos tikslas – išugdyti savarankišką asmenybę.

„Noriu, kad ji nebūtų nuo nieko priklausoma. Kad nebūtų mergelė, kuri ieško turtingo dėdės, pati nenori nieko dirbti. Kad tokia nebūtų, vaiką reikia išauklėti,” – sako moteris.

GALERIJA

  • Kodėl šokėją R. Židonytę vadina bėgančia nuotaka?
  • Kodėl šokėją R. Židonytę vadina bėgančia nuotaka?
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ALGIS

Kam tos vestuvės GERIAU GIMDYTI B E N K A R T U S Lietuvėlė taps benkartynu .

P

Tai cia ta kur su tuo tratinosi vadinamu dainininku

cha - juokas pro ašaras

Kai neima, tai ir bėgu - pasimylėti tai nebėgau

SUSIJUSIOS NAUJIENOS