L. Pobedonoscevas: geriau barškuolė miegmaišyje, nei A. Bružas palapinėje | kl.lt

L. POBEDONOSCEVAS: GERIAU BARŠKUOLĖ MIEGMAIŠYJE, NEI A. BRUŽAS PALAPINĖJE

  • 1

„Tą šūdžių aš vis tiek palaušiu“, – apie savo kolegą Audrių Bružą sako Leonardas Pobedonoscevas.

Šį pirmadienio vakarą 20.30 val. LNK eteryje prasideda projektas „Lituanos Locos. Leo ir Bružo nuotykiai Meksikoje“, kurio metu gerai žinomi aktoriai turi per tris savaites be savo daiktų ir pinigų nukeliauti nuo Šventojo Luko kyšulio Meksikoje iki Los Andželo Jungtinėse Amerikos Valstijose ir pakeliui vykdyti jiems skirtas užduotis.

Nuo pat pradžių laidos herojai sakė, kad nepaisant to, jog pažįsta vienas kitą net 20 metų, kartu tokio ilgo laiko praleisti nėra tekę, ir tai gali būti nemenku iššūkiu. Vis dėlto, niekas neįtarė, kad tie iššūkiai prasidės taip greitai – jau po pirmosios nakties palapinėje, Leo neištvėrė: „Geriau barškuolė miegmaišyje, nei Bružas palapinėje“.

Nuo pirmadienio iki trečiadienio rodomo projekto metu L. Pobedonoscevui ir A. Bružui teks įveikti beveik 2 tūkst. kilometrų, o ekstremalios situacijos, kai reikia greitai priimti sprendimus, tik paaštrins situacijas ir primins seniai užmirštus ar anksčiau nutylėtus tarpusavio nesutarimus: „Tau yra nesąmonė, man yra sąmonė. Priimk mane tokį, koks esu, – laidoje emocijų netramdys L. Pobedonoscevas ir pridurs. - Tą šūdžių aš vis tiek palaušiu“.

Norint pasiekti kelionės tikslą laidos herojams teks veikti išvien, bet karštų situacijų ir pasišpilkavimų netrūks iš abiejų pusių. Nesupratęs Leo pokšto Audrius prabils: „Pasirodo, pavojai tyko ne naktyje. Pavojai tyko keliaujant su Pobedonoscevu“.

GALERIJA

  • L. Pobedonoscevas: geriau barškuolė miegmaišyje, nei A. Bružas palapinėje
  • L. Pobedonoscevas: geriau barškuolė miegmaišyje, nei A. Bružas palapinėje
  • L. Pobedonoscevas: geriau barškuolė miegmaišyje, nei A. Bružas palapinėje
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

uztat ir

mete ji gruzinka!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS