„Lemon Joy“ koncertuose skambės du dešimtmečius negrotas pirmasis grupės hitas | kl.lt

„LEMON JOY“ KONCERTUOSE SKAMBĖS DU DEŠIMTMEČIUS NEGROTAS PIRMASIS GRUPĖS HITAS

  • 0

Jau po dviejų savaičių startuos šventinis grupės „Lemon Joy“ 25-erių metų koncertų turas. Iš viso muzikantai su koncertais aplankys septynis Lietuvos miestus. Šiuose koncertuose po daugiau nei 20-ties metų pertraukos nuskambės ir pirmasis grupės hitas „Glostyk“.

1996 metais išleidusi debiutinį albumą, kuris taip ir pavadintas – „Glostyk“, grupė ryškiu, provokuojančiu stiliumi ir melodingais kūriniais atkreipė klausytojų ir muzikos kritikų dėmesį. Tais metais „Lemon Joy“ laimėjo ne tik tuomet populiarų jaunoms grupėms skirtą Blogiausių grupių festivalį, bet ir „Bravo'96“ apdovanojimuose metų debiuto nominacijoje.

„Šio kūrinio negrojome daugiau nei 20 metų, tad teko jį jaukintis iš naujo, atnaujinti skambesį. Bet kurgi daugiau, jei ne gimtadienio koncertuose, ir reikia prisiminti tokias dainas iš praeities“, – šypsosi Igoris Kofas.

Jubiliejinio turo „Lemon Joy 25“ koncertuose publika išgirs ne tik patį pirmą, bet ir patį naujausią grupės hitą. Prieš kelias savaites grupė visose skaitmeninėse platformose išleido singlą „Tavo rytojus“, kurį jau galėjo įvertinti ir radijo stočių klausytojai bei laidos „X faktorius“ žiūrovai.

Koncertinė naujausios „Lemon Joy“ dainos „Tavo rytojus“ premjera įvyks artėjančiame ture. Kovo 1 – balandžio 6 dienomis grupė surengs šventinius koncertus Alytuje, Šiauliuose, Vilniuje, Kaune, Marijampolėje, Panevėžyje ir Palangoje.

Pilnas „Lemon Joy 25“ turo grafikas:

Kovo 1 diena – Alytus, miesto teatras,

kovo 8 diena – Šiauliai, Šiaulių arena,

kovo 9 diena – Vilnius, „Compensa“,

kovo 16 diena – Kaunas, „Gargaras“,

kovo 23 diena – Marijampolė, Kultūros centras,

kovo 30 diena – Panevėžys, „Cido“ arena,

balandžio 6 diena – Palanga, Palangos koncertų salė.

GALERIJA

  • „Lemon Joy“ koncertuose skambės du dešimtmečius negrotas pirmasis grupės hitas
  • „Lemon Joy“ koncertuose skambės du dešimtmečius negrotas pirmasis grupės hitas
  • „Lemon Joy“ koncertuose skambės du dešimtmečius negrotas pirmasis grupės hitas
R. Šeškaičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS