Londono policija tiria antrą skundą dėl K. Spacey priekabiavimo | kl.lt

LONDONO POLICIJA TIRIA ANTRĄ SKUNDĄ DĖL K. SPACEY PRIEKABIAVIMO

  • 0

Londono policija pradėjo tyrimą dėl antro kaltinimo Holivudo žvaigždei Kevinui Spacey (Kevinui Speisiui) lytiniu priekabiavimu, pranešama JAV savaitraščio „Variety“ interneto svetainėje.

Pareiškimą policija gavo praėjusią savaitę. Anksčiau teatro „The Old Vic“, kuriame dirbo K. Spacey, administracija pranešė apie 20 darbuotojų skundų dėl šio aktoriaus elgesio.

Nenurodydama pavardžių Londono policija informavo, kad pradėjo tyrimą dėl „vieno vyro“ seksualinio priekabiavimo „prie kito vyro“ 2005 metais Londono Lambeto rajone, pranešė televizija „Sky News“. Tame rajone yra įsikūręs teatras „The Old Vic“.

Policija pažymėjo, kad kalbama apie tą patį asmenį, kurio atžvilgiu vyksta tyrimas dėl priekabiavimo Lambete 2008 metais. Bulvarinis laikraštis „The Sun“ rašė, kad policija tyrimą pradėjo vienam britų aktoriui, kurio pavardė neskelbiama, apkaltinus K. Spacey priekabiavimu 2008 metais.

Pirmasis K. Spacey seksualiniu priekabiavimu apkaltino 46 metų amerikiečių aktorius Anthony Rappas (Entonis Rapas).

K. Spacey jo atsiprašė, bet sakė, kad to incidento nepamena. Aktorius taip pat prisipažino, kad yra turėjęs romantiškų santykių su vyrais ir nuo šiol renkasi gyventi „kaip gėjus“.

Vėliau K. Spacey seksualiniu priekabiavimu apkaltino meksikiečių aktorius Roberto Cavazosas (Robertas Kavasosas) ir aštuoni kolegos iš serialo „Kortų namelis“ (House of Cards).

Policija oficialių kaltinimų K. Spacey kol kas nepateikė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS