M. Drobiazko ir P. Vanagas buria roko orkestrą: žada nepakartojamą reginį ant ledo | kl.lt

M. DROBIAZKO IR P. VANAGAS BURIA ROKO ORKESTRĄ: ŽADA NEPAKARTOJAMĄ REGINĮ ANT LEDO

  • 0

Po stulbinančios praėjusių metų sėkmės garsiausia ir mylimiausia Lietuvos šokėjų ant ledo pora Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas ruošia dar įspūdingesnį ledo šou.

Tęsdami prieš kelis metus pradėtą gyvo garso projektą Margarita ir Povilas kviečia į antrąją „Roko simfoniją ant ledo“. Nauja, išskirtinė programa, specialus scenarijus, dailiojo čiuožimo žvaigždės, simfoninio orkestro bei talentingiausių šalies dainininkų atliekamos roko baladės, netikėti šou sprendimai ir ore sklandanti meilė – tobuliausias derinys šventiniam laikotarpiui.

Kasmet itin laukiamą muzikos ir šokių ant ledo šventę rengiantys Margarita ir Povilas ir šiemet žada stipriai nustebinti. Scena, virtusi miestu, kuriame verda gyvenimas, skamba muzika ir roko ritmu plaka širdys, suvienys ryškiausias ledo žvaigždes, tarp kurių – ypatinga staigmena – pirmą kartą Lietuvoje pasirodysiantis daugkartinis Italijos čempionas Ivan Righini. Tai artistiškas šokėjas, savo talentu ir charizma tirpdysiantis ne tik ledą, bet ir susirinkusių merginų širdis. Be šio virtuozo Lietuvos žiūrovai pirmą kartą išvys ir parkūro bei akrobatinio čiuožimo meistrą Dmitrijų Nazarovą.

Margaritos ir Povilo šou – pasaulinio lygio.

Į šou atvyksta ir Lietuvos žiūrovų numylėtiniai Pasaulio profesionalų čempionai Jelena Leonova ir Andrejus Chvalko, olimpiniai, dukart pasaulio ir keturiskart Europos čempionai Tatjana Totmianina ir Maksimas Marininas, Europos čempionas, lietuvių itin mylimas čekas Tomašas Verneris, Gruzijos čempionas, „Art on ice“ šou žvaigždė Vakhtangas Murvanidzė, pernai pieš Lietuvos publiką debiutavusi Elenos Jovanovič ir Nodari Maisuradzės pora ir ypatingais triukais stebinęs Rusijos čempionas Jevgenijus Kuznecovas, prestižinių ledo šou solistai iš Anglijos Fiona Zaldua ir Dima Suchanovas, Lietuvos čempionai Alison Reed ir Saulius Ambrulevičius bei mažosios šokių ant ledo pažibos.

„Margaritos ir Povilo šou – pasaulinio lygio. Jie pradeda planuoti kitų metų renginį iš karto, kai tik pasibaigia dabartinis šou: jie galvoja apie temą, būsimus atlikėjus. Jie ne tik rūpinasi, kad programa būtų aukščiausios kokybės, bet ir kad visi dalyviai jaustųsi gerai viešėdami Lietuvoje. Aš pati labai myliu Vilnių. Man apskritai labai sunku gyventi dideliuose miestuose. Ir visada, kai aš turiu galimybę pabūti jaukiame mieste, stengiuosi išeiti pasivaikščioti ir tiesiog pasimėgauti ramia atmosfera. Mano prisiminimai apie Lietuvą labai šilti, todėl visada smagu čia sugrįžti“, – sako bene tituluočiausia projekto šokėja, Turino olimpinė čempionė Tatjana Totmnianina.

Kruopščiai ruošiamą scenarijų scenoje įgyvendint stengsis simfoninis orkestras „Vilniaus Sinfonietta“, diriguojamas charizmatiškojo Vytauto Lukočiaus, kuris specialiai renginiui virs tikru roko orkestru,  žinomi šalies dainininkai, aktoriai ir šokėjai bei  ypatingą netikėtumą kitokiame amplua ruošiantys patys renginio iniciatoriai – Margarita Drobiazko bei Povilas Vanagas.

„Šių metų „Roko simfonija ant ledo“ kupina staigmenų žiūrovams ir iššūkių mums patiems. Šokiai nuo ledo kelsis ant scenos, banguos žiūrovų jūroje. Na o mes su Margarita ne tik sklęsime ledu – ruošiame staigmeną, bet tebūnie ji maža renginio intriga“, – sako Povilas Vanagas.

Netikėtumų ir tikrų jausmų pripildytas naujas P. Vanago ir M. Drobiazko ledo šou „Roko simfonija ant ledo“ įvyks gruodžio 11 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 12 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 13 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

GALERIJA

  • M. Drobiazko ir P. Vanagas buria roko orkestrą: žada nepakartojamą reginį ant ledo
  • Vakhtang Murvanidzė
  • Elena Jovanovič ir Nodari Maisuradzė
  • M. Drobiazko ir P. Vanagas buria roko orkestrą: žada nepakartojamą reginį ant ledo
  • Tomaš Verner
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS