M. Fassbenderis vaidins artėjančiame „Kung Fury“ filme | kl.lt

M. FASSBENDERIS VAIDINS ARTĖJANČIAME „KUNG FURY“ FILME

  • 0

Originalus „Kung Fury“ prasidėjo kaip „Kickstarter“ finansuotas projektas – trumpametražio filmo kūrėjas norėjo surinkti 200 tūkstančių dolerių savo svajonių projektui, tačiau žmonės pasitikėjo jo vizija ir jis iš viso surinko net 630 tūkstančių dolerių.

Papildomi pinigai leido režisieriui pasamdyti Jormą Taccone iš „The Lonely Island“ trupės vaidinti Hitlerį ir David’a Hasselhoff’a, kuris atliko filmo pagrindinę dainą.

Dabar filmas yra surinkęs net 29 milijonus peržiūrų „Youtube“ ir vakarbuvo paskelbta, kad sulauksime pilnametražio „Kung Fury“ filmo, kuriame pagrindinį vaidmenį atliks Oskaro nominantas Michaelis Fassbender’is. Į juostą taip pat sugrįš David’as Hasselhoff’as ir pirmojo filmo režisierius David’as Sandberg’as. Filmo prodiuseriai bus siaubo trilerį „Tas“ (angl. „It“) prodiusavę David’as Katzenberg’as, Seth’as Grahame-Smith’as ir Aaron’as Schmidt’as.

Naujasis pilnametražis filmas bus pirmojo tęsinys, kuriame kiečiausias visų laikų policininkas Kung Fury su kiečiausia visų laikų komanda turėjo nugalėti Kung Führeri, dar žinomą kaip Adolfą Hitlerį. Po jų dvikovos paaiškėjo, kad Hitleris vis dar gyvas,  tad būsimajame filme pamatysime, kaip jie pratęs savo kovą.

 

 

buvaukine.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS