A. Makejevas kviečia į jubiliejinius koncertus: striptizą sušoks mano siela | kl.lt

A. MAKEJEVAS KVIEČIA Į JUBILIEJINIUS KONCERTUS: STRIPTIZĄ SUŠOKS MANO SIELA

  • 0

Keturiasdešimties metų jubiliejų ir 25-metį scenoje švenčiantis dainų autorius ir atlikėjas Aleksandras Makejevas kviečia į koncertų ciklą gimtuosiuose Trakuose, Vilniuje ir Kaune.

Jubiliejiniams koncertams A. Makejevas atrinko dainas iš visų savo albumų, kurių yra išleista per dešimtį. Taip pat juose bus galima išgirsti naujausius kūrinius „Vienas kitas trečias” ir „Slaptas agentas”. Pastarajai dainai, beje, yra kuriamas vaizdo klipas, kuriame bus panaudoti kadrai iš atlikėjo kelionės po Iraką.

„Šou nebus, darysiu 2D koncertą be konservantų. Atversiu savo širdį, o mano siela sušoks striptizą. Dainuosiu kartu su linksmų ir scenoje patikrintų muzikantų komanda”, – sako Aleksandras Makejevas.

Pastaruoju metu A. Makejevo kūrybai įtaką daro kelionės po pasaulį. Jų įspūdžiai atskleidžiami ne tik dainų tekstuose ir vaizdo klipuose. Vienos kelionės metu muzikantas ėmėsi plunksnos ir pradėjo rašyti humoristinę apysaką „Švediškas gimtadienis”, kurią planuoja išleisti artimiausiu metu.

Per savo muzikinę karjerą Aleksandras Makejevas kūrė skirtingų žanrų ir labai įvairaus skambesio kūrinius, tačiau visi jie turi labai savitą ir atpažįstamą braižą, būdingą tik jam. Aleksandras Makejevas yra išleidęs kelis albumus vaikams – tai muzikinė pasaka „Ešeriukas Valentukas” ir dainelių rinkinys „Padaužų dainelės”. Jis taip pat kuria dainas lietuviškiems serialams ir kitiems atlikėjams.

Artimiausias Aleksandro Makejevo ir grupės pasirodymas bus Andriaus Tapino organizuojame „Laisvės piknike” gegužės 24 d. Stulginskio universiteto stadione, Akademijos miestelyje. Birželio 8 d. jis su grupe koncertuos Vilniuje, Mokytojų namų kieme, o liepos 13 d. vyks jo autorinis vakaras ir gimtadienis „4x10=man tik keturiasdešimt” Trakų kultūros rūmuose. Ši koncertą Aleksandras Makejevas skiria savo mylimam gimtam Trakų miestui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS