Modelis K. Upton apkaltino „Guess“ vadovą lytiniu priekabiavimu | kl.lt

MODELIS K. UPTON APKALTINO „GUESS“ VADOVĄ LYTINIU PRIEKABIAVIMU

  • 0

Supermodelis Kate Upton (Keit Apton) vieną mados milžinės „Guess“ įkūrėjų Paulą Marciano (Polą Marsianą) apkaltino lytiniu priekabiavimu prie moterų.

25 metų K. Upton trečiadienį kritikuodama 65 metų P. Marciano konkretaus atvejo nenurodė.

Supermanekenė, anksčiau buvusi „Guess“ „veidas“, tapo dar viena žvaigžde, prisidėjusia prie pasaulinės kampanijos „#MeToo“ prieš nederamą seksualinį elgesį, prasidėjusią nuo kaltinimų Holivudo magnatui Harvey Weinsteinui (Harviui Veinsteinui).

„Nuvilia, kad itin žinomas moterų prekės ženklas @Guess vis dar suteikia galią Paului Marciano kaip savo kūrybos direktoriui #me too“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė K. Upton.

Ji tai pakartojo socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame pridūrė: „Jam neturėtų būti leista naudotis savo galia industrijoje seksualiai ir emociškai priekabiaujant prie moterų #metoo.“

P. Marciano „Guess“ padėjo įsteigti 1981 metais, o nuo 2015-ųjų yra kompanijos vykdomasis pirmininkas ir kūrybos vadovas.

K. Upton yra ištekėjusi už beisbolo komandos „Houston Astros“ žaidėjo Justino Verlanderio (Džastino Verlanderio) ir garsėja nuotraukomis žurnalo „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių numeriuose. Ji taip pat yra ir vaidinusi.

„Guess“ „veidu“ ji tapo 2011 metais. Tarp kitų šioje pozicijoje buvusių modelių yra Claudia Schiffer (Klaudija Šifer), Cindy Crawford (Sindi Kroford) ir Gigi Hadid (Džidži Hadid).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS