Naują dainą pristatanti GJan: jokie santykiai nėra verti, kad prarastum save | kl.lt

NAUJĄ DAINĄ PRISTATANTI GJAN: JOKIE SANTYKIAI NĖRA VERTI, KAD PRARASTUM SAVE

  • 2

GJan pristato naują dainą „Numbers“ ir praneša žinią, po kurios jos gerbėjai turėtų pašokti iki dangaus: spalio 24 d. Vilniuje ji surengs naujojo albumo pristatymo koncertą.

Šiai išskirtinei progai dainininkė pasirinko „Cozy by Siemens arena“ erdvę. Kaip rašoma organizatorių pranešime, tai bus didžiausias solinis koncertas GJan karjeroje. Iki tol dainininkė koncertuodavo nedažnai, o solinius jos pasirodymus galima ant pirštų suskaičiuoti.

Susitikti su gerbėjais ir būsimą koncertą pristatyti asmeniškai GJan planuoja Vilniaus knygų mugėje, Muzikos salėje, kur pirmųjų 100 bilietų pirkėjų laukia išskirtinė dovana –  ribotu tiražu išleistas GJan pakabukas. Toks pats, kokį dainininkė jau daug metų visada nešioja ant kaklo. Šį trikampio su apskritimu viduje ženklą ji turi ištatuiruotą ir ant nugaros. „Tai neoficialus GJan ženklas, kuris man asocijuojasi su kilimu, ryžtu, kalnais, kelionėmis ir visumos tobulumu“, – sako GJan.


Pakilti iš bet kokios duobės, rasti išeitį net iš sunkiausios situacijos ir svarbiausia – niekada neprasti savasties. Tokios temos itin dažnos dainininkės kūryboje. Ir nauja daina – ne išimtis. „Dainos „Numbers“ esmė – užkoduota jos vizualizacijoje. Aš tarsi guliu ant savo esybės, kurią sugriovė santykiai. Tačiau dainuodama aš ją susigrąžinu ir tuo sakau, kad jokie santykiai nėra verti to, kad prarastum save“, – sako GJan.

GALERIJA

  • Naują dainą pristatanti GJan: jokie santykiai nėra verti, kad prarastum save
R.Jansono nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Šaunuolė

Labai viskas gerai su ja. Sėkmės toliau!

Liūdesio pakanka

Optimizmo draivo linkim

SUSIJUSIOS NAUJIENOS